Nit Empresarial UEA 2023

Associats: 75 €
No associats: 88 €

La Nit Empresarial UEA va néixer l’any 2000 amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris/àries, professionals i emprenedors/es de l’Anoia, i la trobada ha tingut continuïtat durant tots aquest anys. Vint-i-tres anys de reconeixements, cohesió empresarial i aposta pel territori. 

La 23a Nit Empresarial UEA tindrà lloc el proper dijous dia 15 de juny de 2023 a les 19 h. al Poliesportiu Les Comes d’Igualada. Seguirem amb l’objectiu de sempre: reconèixer la tasca de les empreses del territori amb els Premis UEA, i oferir un espai de networking.Recorda que també pots fer extensiva la invitació als membres del teu equip! No perdis aquesta oportunitat per generar relacions de contacte, de negoci i de donar un missatge d’unitat empresarial del territori!

Com a novetat, enguany les votacions als Premis UEA les faran les empreses associades a l’entitat. Com a empresa associada a la UEA pots votar a una sola empresa finalista per categoria. (N’hi ha 4: Premi UEA 2023 a la Trajectòria Empresarial; Premi UEA 2023 a la Capacitat Emprenedora; Premi UEA 2023 a la Innovació i Premi UEA 2023 al Compromís Social). Cada soci només pot votar una sola vegada.  Els motius pels quals s’han escollit aquestes empreses finalistes, les trobaràs aquí: bit.ly/3W9ElqN.

Aquí pots votar.

*Data límit per la votació: Abans del divendres 26/05/2023 / El veredicte dels premiats es farà públic en el transcurs de la Nit Empresarial UEA.

L’esdeveniment estarà presentat per la directora i presentadora de La Tarda de Catalunya Ràdio i una de les cares de l’Està Passant, Elisenda Carod.

PROGRAMA:

  • 19h: Acreditacions a l’amfiteatre Les Comes d’Igualada. Tot seguit, aperitiu de benvinguda i primer plat + networking + concert acústic Elisa Mas & Camil
  • 21h – Inici gala (dins pavelló): Benvinguda i discursos institucionals. Reconeixement a les empreses associades a la UEA que aquest 2023 celebren un aniversari destacat.
  • 22h: 2n plat + postres + cafè
  • 23:30h: Lliurament dels Premis UEA + Agraïment empreses i entitats col·laboradores i patrocinadores de l’esdeveniment
  • 00h: Copa chill-out + networking + concert acústic Elisa Mas & Camil a l’amfiteatre Les Comes d’Igualada