Solucions tecnològiques aplicades a les empreses II: Digitalització de la producció i sistemes d’ERP al núvol

Associats: 0 €
No associats: 0 €
digitalitza't 6 juliol

La tecnologia, les noves aplicacions, els múltiples usos i tot el que podem fer amb el que tenim al nostre abast ens sobrepassa. Conèixer què es pot fer amb les solucions que hi ha al mercat, quines funcionalitats tenen algunes tecnologies i com ho estan aplicant les empreses és una manera pràctica de conèixer què s’està fent, per a què serveixen certes tecnologies, quins usos i valorar si es pot aplicar a la nostra empresa.

En aquesta segona jornada coneixerem els casos pràctics de la digitalització de la producció a través d’una eina innovadora, el TABKey, que entre altres variables permet la mesura de l’eficiència.  I veurem també de prop la funcionalitat d’EKON i ODOO, dos sistemes d’ERP al núvol personalitzables i per mòduls.

9.30h Benvinguda

9.35h Solucions tecnològiques aplicades a les empreses

Ponència Empreses + partners tecnològics: el tàndem necessari per avançar. Amb Francesc Sabaté, assessor, desenvolupador i director de projectes d’automatització i d’integració vertical d’informació de sistemes productius.

Casos pràctics

  • TABKEY, gestió digitalitzada de la producció i mesura de l’eficiència.
  • EKON i ODOO, sistemes d’ERP al núvol personalitzables i per mòduls.

Amb les empreses Inserma, LeanCAT i I2T

10.45h Torn obert de preguntes i intervencions

11h esmorzar networknig

_______________________

Digitalitza’t és un programa impulsat per la UEA i Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital