XIVè Cafè Digital amb Patatabrava la més gran xarxa universitària

28.06.2011

“La idea és traslladar tot l�encant de la vida del bar de la Universitat a Internet”

En aquesta ocasió comptarem amb la participació dels integrants de patatabrava.com, la xarxa social universitària que s�ha convertit en la comunitat referent per als més de 330.000 usuaris que té registrats.

La idea es va gestar al 2002 al bar de la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2007 van professionalitzar el projecte i actualment patatabrava.com forma part de la xarxa de noves empreses spin-off de la mateixa Universitat.

Està formada per un equip de 9 persones i factura més de 400.000€/any que continuen reinvertint en el projecte. Les 450.000 visites mensuals el converteixen en un destí suculent per a la publicitat adreçada al sector universitari.

Aquests esmorzars tenen una freqüència bimensual i volen servir per compartir, en grup reduït (màxim 20 persones) temes i casos que ens puguin ser d�interès, al voltant de les organitzacions, la innovació, els sistemes d�informació i la gestió en diferents àmbits sectorials.

L�agenda és la següent:

08:40-09:00 Cafè i networking
09:00-09:45 Presentació a càrrec d�Andreu Caritg i David Tardà, socis de Patatabrava.com
09:45-10:20 Debat entre els participants
10:20-10:30 Darreres novetats de TICAnoia

LLOC: Unió Empresarial de l´Anoia
Ctra. Manresa, 131 08700 Igualada (Barcelona)

DIA: 28 de juny de 2011
HORARI: de 8:40h a 10:30h del matí

Reserveu trucant al 938052292 o per correu-e a uea@uea.cat

Altres notícies

Reunió amb la Mancomunitat de l’Alta Segarra

Reunió amb la Mancomunitat de l’Alta Segarra

La Unió Empresarial de l’Anoia es va reunir amb la Mancomunitat de l’Alta Segarra, formada pels municipis de Calaf, Els Prats de Rei, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Sant Martí de Sesgueioles, Pujalt i Sant Pere de Sallavinera. Aquesta trobada tenia...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.