enviar enllaç d�aquesta pàgina.   versió per imprimir

La UEA Inquieta tanca un any marcat pel lideratge en femení

Dijous 30/11/2017

Tractar el lideratge des de la visió i posició de les dones. Aquest és l'objectiu que la Comissió UEA Inquieta es va marcar per treballar al llarg de l'any i el tema sobre el qual han girat tots els actes organitzats aquest 2017.

Joana Amat2

Per parlar de Lideratge en femení la Comissió UEA Inquieta ha convidat a dones de renom en el món de l'empresariat com Joana Amat, co directora d'Amat Immobiliaris i presidenta de Fidem (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora). Amat va ser la convidada d'honor al Meeting UEA Inquieta on va oferir la ponència "70 anys de lideratge, dificultats i reptes assolits", una xerrada sobre lideratge, dificultats i reptes empresarials des de la seva pròpia experiència personal, com a dona, i també com a professional, sobretot en el món del sector immobiliari. Segons la ponent "observació, reacció, austeritat i flexibilitat són els eixos d'un bon lideratge", i les pautes que han seguit les germanes Amat per superar els moments menys favorables i fer créixer el seu negoci.

Converses Maravillas Rojo2

Al llarg d'aquest 2017 la Comissió UEA Inquieta també ha convidat a Maravillas Rojo, vicepresidenta d´Abacus Cooperativa, i política catalana, en el marc del cicle "Converses Inquietes", que es va celebrar coincidint amb el dia de la Dona Treballadora. Sota el títol "Dones i iniciativa emprenedora", Maravillas Rojo va parlar de la situació de la dona en general i en el món de l'empresa en especial, afirmant que la situació ha avançat "però no de manera suficient". Per Rojo "les quotes han ajudat, però segons ella el més important és ampliar la visibilitat i la presència de les dones en els càrrecs decisoris per arribar a tenir una participació més equitativa i així disminuir la bretxa salarial existent".

El lideratge també va ser el tema sobre el qual va girar el workshop celebrat el maig a càrrec de la coach i formadora executiva Gemma G. Gasulla. Un grup de directives i empresàries de la comarca van treballar en aquest taller valors com l'empoderament, el lideratge innovador, la confiança i la gestió.
Des de la Comissió UEA Inquieta es fa una valoració positiva de tots els actes organitzats, i s'afirma que el lideratge és un tema que seguiran treballant així com la visibilitat i el posicionament de la dona d'empresa en l'entorn econòmic.

enviar enllaç d�aquesta pàgina.versió per imprimir
CompartirDel.icio.usDiggFacebookGoogleLa tafanera MeneameTechnorati
Unió Empresarial de l´Anoia | Ctra. de Manresa, 131 | 08700, Igualada | T. 93 805 22 92