Aquest programa està adreçat a persones que estan en situació d’atur o que cerquen un canvi o gir professional, amb els objectius d’informar sobre la realitat del mercat laborat a la comarca, sensibilitzar de la importància de l’autoconeixement i del desenvolupament de les habilitats de cada persona, crear llocs de treballar i incrementar l’ocupabilitat de les persones, entre altres.

El Prepara’t ofereix tot un conjunt d’eines formatives i informatives per al públic assistent, com conferències, xerrades i tallers, per tal de millorar les capacitats i habilitats a l’hora de cercar feina.

Des del 2021, el Prepara’t ha passat a esponjar-se en dues edicions durant l’any: una a la primavera (aproximadament, durant el mes de maig), i l’altra, a la tardor (aproximadament al mes de novembre) per tal de donar més oportunitats laborals.

Una de les activitats estrella del Prepara’t és el “Connecta”, el punt de trobada entre oferta i demanda de feina. Dies abans de la celebració del Connecta, les empreses de la comarca exposen quins són els perfils que cerquen per a les seves plantilles, i l’organització, envia tot un llistat a les persones assistents al Prepara’t perquè puguin tenir l’oportunitat d’entrevistar-se com a candidats a l’oferta de feina en qüestió que vulguin presentar-se.

L’organització ja treballa per al proper Prepara’t 2022, que serà la 11a. Setmana de l’Ocupació consecutiva. 

Segueix-nos a les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les novetats: