Completa el següent formulari per incorporar-te a la Xarxa de talent de la UEA on hi accedeixen els nostres associats en busca de professionals.

 

Ref. CV/00136

Operari i manteniment industrial

Mas de 10 anys d'experiència

Formació: Operador de planta química, Operador de plataformes Elevadores Mòbils de personal Norma UNE 58923. Prevenció laboral i de carretons Logística i pràctiques de carreto elevador lateral. CNC mecanització per arancamiento de merrucho Higiènic sanitari a Barcelona FP1 d'electricitat en FP Experiència: Manteniment Control d'accessos i control de magatzem Muntatge de maquinària Operari del sector metall Operari del sector químic Operari del sector tèxtil

Ref. CV/00137

Manteniment mecànic

Més de 3 anys d'experiència

Formació: CFGS MECATRÒNICA CFGM PRODUCTES TÈXTILS I PELL Experiència: Tècnic de manteniment industrial

Ref. CV/00135

Comerç i jardineria

20 anys d'experiència

Disposo d’estudis tècnics en jardineria i d’una experiència acumulada de més de 20 anys envers el món de les plantes i de l’atenció al públic. A més, entre d'altres, he realitzat tasques administratives, de gestió i control d'estocs, de coordinació i de venda i assessorament. Gràcies a això i a la meva vocació en aquest àmbit, crec que reuneixo un bon perfil polivalent. Em considero una persona creativa, proactiva, eficient, pacient i perseverant i m’encantaria seguir compartint, aplicant i ampliant els meus coneixements i habilitats.

Ref. CV/00134

Atenció al client

25 anys d'experiència

Disposo de més de 20 anys d’experiència en atenció al client, duen a terme les tasques de venta, assessorament, gestió d’estoc i organització de botiga. Actualment, el meu objectiu és poder seguir desenvolupant-me professionalment en l’àmbit del comerç, aportant els meus coneixements i aprenent-ne de nous. Em considero una persona comunicativa, predisposada, dinàmica, amb facilitat d’adaptació i d’integració amb equips. D’altra banda, tinc nocions bàsiques d’hort i plantes, a nivell particular. Tot això, juntament amb el meu gran interès en la seva oportunitat laboral, fa que pugui considerar-me un bon candidat per formar part de la seva plantilla. Agrairia tenir l’oportunitat de mantenir una entrevista personal amb vostès, per exposar els meus punts forts i les meves motivacions personalment, així com per ampliar la informació resumida al currículum.

Ref. CV/00133

auxiliar administrativa

6 anys d'experiència

Disposo de més de 5 anys d’experiència com a Auxiliar administrativa, així com en atenció al client, i durant la meva trajectòria he realitzat diverses formacions per a mantenir-me actualitzada. Entre les tasques que he dut a terme i domino, destacar la recepció de trucades, correus i correspondència, preparació de documentació per a diferents tràmits, gestió i arxiu de documentació, introducció de dades, facturació i comandes.

Centenars de professionals ofereixen el seu talent en la comarca. Associa’t per coneixe’ls.