Completa el següent formulari per incorporar-te a la Xarxa de talent de la UEA on hi accedeixen els nostres associats en busca de professionals.

 

Ref. CV/00025

Economista especialitzat en la gestió comptable, fiscal i mercantil

3 anys d'experiència

Titulació/Categoria professional: grau en economia i màster en direcció financera i controlling. Cursos de la gestió de criptomonedes, en finances i fiscalitat d'aquestes. Professionalitat: Economista especialitzat en la gestió comptable, fiscal i mercantil. Anys d’experiència: 3 anys d’experiència Idiomes: Castellà i català natius, angles nivell B2 Breu descripció personal: Persona responsable, comunicativa i planificadora. Persona independent amb iniciativa i que també sap treballa molt bé en equip.

Ref. CV/00004

Marketing, publicitat, comunicació

5 anys d'experiència

Titulació/Categoria professional: Grau en publicitat i relacions públiques Professionalitat: Marketing, publicitat i comunicació Anys d’experiència: 5 anys d’experiència Idiomes: Anglès professional, català i castellà Breu descripció personal: Vaig estudiar publicitat i RRPP a Barcelona. Des de que vaig acabar la carrera no he deixat de treballar. Sempre he intentat treballar en empreses de la zona, ja que m'agrada molt Igualada i crec que és important potenciar les empreses d’aquí. Malauradament, actualment em trobo buscant una feina per canviar l'actual ja que penso que és hora de fer un cavi. Però, no esta sent gens fàcil la veritat. Tinc una amplia experiència en xarxes socials, gestió de blogs, adaptació de continguts a nivell de redacció de pagines web i execució, seguiment i analítica de campanyes de publicitat amb influencers.

Ref. CV/00003

Auxiliar administrativa

20 anys d'experiència

Titulació/Categoria professional: Auxiliar Administrativa Professionalitat: Grau en Història de l’Art i en Educació Infantil. Certificat de professionalitat en administració. Anys d’experiència: 20 anys d’experiència com administrativa Idiomes: Castellà i català natius, angles nivell B2 Breu descripció personal: Em dic Marta tinc 46 anys i un grau de discapacitat física del 33%, cosa que no ha dificultat que fes la meva feina durant 20 anys. Soc empàtica amb iniciativa i autonomia a la feina. Ordenada i metòdica en processos organitzatius. Resolutiva i amb capacitat d’adaptació envers nous projectes. Predisposició a l’aprenentatge i la formació continua.

Centenars de professionals ofereixen el seu talent en la comarca. Associa’t per coneixe’ls.