Completa el següent formulari per incorporar-te a la Xarxa de talent de la UEA on hi accedeixen els nostres associats en busca de professionals.

 

Ref. CV/00056

Administrativa

10 anys d'experiència

Enero 2014-Febrero 2021 Administrativa Empresa constructora

Ref. CV/00055

Administrativo Logístico

19 Años y 9 meses anys d'experiència

Auditor 2018 - 2022 Auditor de vehículos nuevos, usados y de alquiler. Auditoria de descarga, control de daños, reclamación de daños. Operador Logístico 2016 - 2018 Delegado del Área de Barcelona, cliente principal SEAT. Responsable del área de Calidad en Cataluña y Alemania. Operador Logístico 2001 - 2015 Delegado para el cliente SEAT, contratos nacionales e internacionales efectuados por camión (SÍNTAX, Willi Betz, Stigler, Wallenius, Euroteck) y tren (LTF, Transfesa, Pecovasa). ISO 9001 y 14001.

Ref. CV/00054

auxiliar administrativa

20 anys d'experiència

AUXILIAR ADMINISTRATIVA (pràctiques 120h.) • Tasques administratives: comandes, albarans, incidències, atenció al client i suport al departament d’administració. • Gestió d’ estoc i magatzem. AUXILIAR ADMINISTRATIVA (2001-2021) • Tasques administratives: comandes, albarans, incidències, atenció al client. • Control i entrega dels “cupons precinte” a Sanitat. • Gestió de: botiga, encàrrecs, caixa, estoc, magatzem, ortopèdia, caducitats, i xarxes socials. • Gestió i control del material necessari pel dia a dia. • Decoració, aparadorisme, cartelleria, promocions i publicitat.

Ref. CV/00053

Administrativa

5 anys d'experiència

Experiencia en asistencia administrativa, servicio al cliente, administración y logística de inventario, autopartes, y labores de apoyos gerenciales, profesional en comercio internacional, con conocimiento en herramientas office y manejo del idioma inglés.

Ref. CV/00052

Atenció al client amb idiomes

0 anys d'experiència

Graduada en Traducció i Interpretació de Llengües en anglès i alemany, tinc experiència en treballar de cara al públic.

Ref. CV/00051

SALUD

1 any d'experiència

QUÍMICA FARMACÉUTICA EN BUSCA DE NUEVOS RETOS PARS CRECER PROFESIONALMENTE

Ref. CV/00050

Auxiliar administrativa

1 any d'experiència

Dispongo de formación actualizada en el área administrativa, aporto habilidades para el trato con el cliente, organizativas y adaptación a las circunstancias del trabajo.

Ref. CV/00049

Administració i atenció al client

13 anys d'experiència

Formació:- Estudis secundaris (ESO), 2002 Col·legi Mare del Diví Pastor, Capellades- Tècnic en Auxiliar de Veterinari, 2007 Mister Guau, Barcelona- Curs de disseny gràfic, 2014 CEPI- BASE Informàtica, Barcelona- Curs de comptabilitat, 2022 Unió Empresarial de l’Anoia Experiència laboral: - 2008- Actualment, CopyCape Impressions, CapelladesGestió de comerç familiar de disseny gràfic i impressions:Tasques administratives com control de facturació, comptabilitat, gestió de comandes i estoc, atenció al client.Disseny d’impressions de petit i gran format.Control de les màquines d’impressió.Informàtica: Domini de Microsoft OfficeProgrames de disseny: Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, Adobe IndesingFacilitat per treballar amb programes d’ordinador i coneixement del control de màquines d’impress Bona atenció al clientBon tracteResponsableGanes de treballar i aprendreResolutivaEficientEficaçProactiva

Ref. CV/00048

Coordinador de producció, logìstica i equips

26 anys d'experiència

Tinc molta experència en gestionar equips , logìstica i producció, coordinar tallers externs, contractar personal i compres, en diferents àmbits; metal.lùrgics, de tall i soldadura de ferralla, gestió de residus , valoritzables i no valoritzable i serveis. Plantilles gestionades en diferents periodes : 45 , 80 i 100 persones. Experiència en millores productives , estalvis de costos i rentabiització dels mitjans.

Ref. CV/00047

Tècnic R+D

2 anys d'experiència

Màster en Desenvolupament i Innovació d'Aliments. Post-grau en Gastronomia Sostenible. Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques. Em considero una persona activa, responsable, organitzada, observadora i treballadora.

Centenars de professionals ofereixen el seu talent en la comarca. Associa’t per coneixe’ls.