Completa el següent formulari per incorporar-te a la Xarxa de talent de la UEA on hi accedeixen els nostres associats en busca de professionals.

 

Ref. CV/00106

Técnica de laboratori

1 any anys d'experiència

Assajos físics com a tracció, humitats, absorcions, mesurament del clor en plantes d'aigua, calibratge del pH i conductimetro, anàlisi in situ de diferents paràmetres de l'amoni, pressió, velocitat, temperatura, anàlisi en aigües residuals, preparació de productes químics.

Ref. CV/00095

Direcció Comercial

25 anys d'experiència

Experiència en l'àmbit comercial i distribució.

Ref. CV/00094

Administrativa

- anys d'experiència

GESTIÓ ADMINISTRATIVA I MÀRQUETING Auxiliar Administrativa Consorci Sanitari de l’Anoia- 2023 Departament de Qualitat i Seguretat del Pacient Tasques: Realització d’esquemes visuals en word. Creació d’excels des de zero. Passar protocols i informes a una plantilla de word. Atendre trucades. Auxiliar técnica en Publicitat i Màrqueting Evvo - 2018-2019 Tasques: Recull d’informació per a la realització de diferents campanyes de publicitar i màrqueting

Ref. CV/00093

Agent Comercial

23 anys d'experiència

Porto en el món comercial més de 20 anys, havent treballat en sectors com l'assegurador, les telecomunicacions o la publicitat, entre d'altres. A més a més, també he treballat com a encarregat de botiga. Les meves tasques com a agent comercial sempre han estat la recerca de nous clients, així com el seguiment de cartera i resolució de possibles incidències.

Ref. CV/00092

Disseny gràfic, Retoc fotogràfic (postproducció d'imatge), UX/UI Design

10 anys d'experiència

Realitzant dissenys d'aplicacions mòbil i desktop del món del moble i interiorisme per marcas com IKEA, ROCA LEROY MERLIN. Actualment estic buscant feina a poder ser de matins.

Centenars de professionals ofereixen el seu talent en la comarca. Associa’t per coneixe’ls.