12 de Juliol de 2018: 18è Sopar Empresarial UEA

30.05.2018

El Sopar Empresarial de la UEA ja té data. Se celebrarà el proper dijous dia 12 de juliol de 2018.

És la nit del sector econòmic i empresarial de la comarca de l’Anoia i enguany, arriba a la seva divuitena edició. Una vegada més, els empresaris, directius, professionals i autònoms de la comarca en són els protagonistes. Una vetllada que permet posar en contacte a empreses, emprenedors i autònoms en un ambient distès i que els permet estrènyer llaços.

Com cada any, volem que sigui una nit especial, memorable, per això volem donar cabuda a la participació de les empreses.

Per què et pot interessar?

  1. per obtenir visibilitat: és un esdeveniment que aplega a unes 400 persones entre empresaris, directius, autònoms, emprenedors, agents socials i econòmics, i autoritats locals i nacionals
  2. per obtenir ressò mediàtic: és un acte d’interès per a la majoria de mitjans de comunicació locals i d’àmbit nacional
  3. per reforçar la marca de l’empresa: és un acte en què la imatge de les empreses col·laboradores tenen una visibilitat destacada i diferenciada de la resta

Vols inscriure’t al sopar? Si estàs interessat clica aquí i omple el SEGÜENT FORMULARI

PREMIS UEA

Un any més, la UEA convoca els Premis Empresarials amb l’objectiu de reconèixer el treball dels petits i mitjans empresaris, autònoms i emprenedors de la comarca. El lliurament de l’entrega dels Premis UEA es fa en el marc del Sopar Empresarial UEA.

Volem reconèixer les iniciatives empresarials i estimular en la millora de la competitivitat i la qualitat de les empreses del territori, i premiar les que hagin destacat en alguna de les set categories al llarg del 2017.

· Premi a la trajectòria empresarial
· Premi a la capacitat emprenedora
· Premi a l’empresa innovadora
· Premi a la Institució
· Premi al Compromís Social de l’Empresa


Consultar les bases dels premis

El període de presentació de candidatures finalitza el dia 15 de juny de 2018, i el veredicte es coneixerà el dia del Sopar de l’Empresari, el dijous 12 de juliol de 2018.


VULL PRESENTAR LA MEVA CANDIDATURA


Per a qualsevol consulta pots adreçar-te a montse@uea.cat.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.