A la feina, Covid zero! Campanya de compra agregada de tests antígens per a la detecció de la Covid19

09.03.2021

Des de la Unió Empresarial de l’Anoia en col·laboració amb Cardiosos Global i els laboratoris Biomèdics Medical Technology i Biomaxima Lbt, hem posat en marxa una campanya de compra agregada de tests d’antígens per a la detecció de la Covid19. Aquesta campanya té com objectiu principal ajudar a les empreses a detectar possibles brots i així garantir la continuïtat de l’activitat econòmica i la salut dels/les treballadors/es.

L’objectiu de la compra agregada és poder oferir el millor preu a les nostres empreses. Els tests d’antígens ofereixen rapidesa en la detecció de la Covid19 i això és fonamental per frenar la propagació de la pandèmia fins que la vacuna no arribi a tota la població.

Com funciona?

  • Les autoritats sanitàries recomanen establir un protocol de realització de proves de forma sostinguda (per exemple, quinzenalment durant 2/3 mesos)
  • Les proves realitzades són tests d’antígens que detecten la Covid19 en menys de 15 minuts
  • Es recomana que les proves estiguin realitzades per personal sanitari. Us podeu posar en contacte amb el vostre servei de prevenció de riscos per a que us informin del cost de fer les proves. Des de la UEA us podem proporcionar algun contacte més si fos necessari.
  • La Generalitat de Catalunya demana que la traçabilitat de les proves estigui garantida per poder actuar de forma immediata en el cas que hi hagi possibles brots

Coses a tenir en compte:

  • El cost unitari de cada prova és de 6,5 €/soci i 7,5 €/no soci
  • Les proves es lliuren en caixes de 20 uds: 130 €/ socis i 150 €/no socis (comanda mínima de 20 uds)
  • Una vegada feta la comanda, les proves tarden 21 dies en servir-se
  • La factura l’emetran els mateixos laboratoris. En el moment de la comanda, caldrà fer el pagament del 50%
  • Fes aquí la teva sol·licitud de tests


Si tens qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres (Persona contacte: Pilar Moreno pilar@uea.cat / 938052292)

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.