A punt la 4a Setmana de l´Ocupació d´Igualada per donar noves eines en la cerca de feina

07.10.2015

Després de la bona acollida de les tres primeres edicions, l’Ajuntament d’Igualada i la Unió Empresarial de l’Anoia organitzen una nova edició del Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació a Igualada. Un projecte que té per objectiu donar eines i propostes per a la recerca de feina en el mercat laboral, i que va dirigit a persones en atur o que volen fer un canvi professional.

La Setmana de l’Ocupació es celebrarà del 26 al 29 d’octubre al Museu de la Pell d’Igualada. Seran quatre dies per actualitzar els coneixements sobre la recerca de feina i conèixer de primera mà les tendències del mercat laboral actual, i obtenir els millors consells per a trobar feina de forma eficient. Per Àngels Chacón, tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, aquest programa “és una acció que complementa les polítiques que ja es porten a terme des de l’administració pública i el sector privat per ajudar a les persones que cerquen feina”.

El programa del Prepara’t inclou taules rodones, conferències i tallers pràctics de qualitat, impartits per professionals especialistes en el seu àmbit. En aquest sentit, el president de la UEA, Blai Paco, destaca que en cada edició del Prepara’t “intentem oferir un programa adaptat a les noves metedologies i d’acord amb les exigències del mercat laboral”.

Programa
Dilluns 26 d’octubre
9.30h a 9.45h – Obertura institucional: a càrrec d’Àngels Chacón, tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada i Blai Paco, President de la UEA.

10h a 13h – Taula rodona: Visió general del mercat laboral a l’Anoia

Dimarts 27 d’octubre

09.30h a 11h – Conferència: Mirant el futur del mercat laboral
Ponent: Jaume Gurt, director general d’Infojobs des del 2010. Tal com demostra amb el seu blog, Un CEO sin corbata, té una visió singular del lideratge i les relacions laborals.

11.30h a 13h – Conferència: Noves tendències en l’ entrevista de selecció
Ponent: Cèlia Hil, psicòloga, orientadora professional i formadora en temes 2.0 i marca personal.

Dimecres 28 d’octubre
9.30h a 13h – Taller pràctic: Aprèn a utilitzar les xarxes socials per a trobar una feina
Ponent: Maria Redondo, Consultora en Estratègia Digital i especialista en plans de Social Media per empreses.

Dijous 29 d’octubre
9.30 a 11h – Taller: Sessió de coaching sobre desenvolupament de competències
Ponent: Maria Fontal, coach per al desenvolupament professional. Formadora. Sòcia fundadora de Coaching Catalunya.

11.30h a 13 – Conferència clausura: Claus estratègiques per cercar feina a través dels contactes personals Ponent: Rosaura Alastruey, pionera en la difusió del networking professional i directora de l’empresa ProyectosTic.com.

Tots els actes es faran al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, als matins, de 9.30 a 11h i de 11.30 a 13h, excepte dimecres que tindrà lloc un taller que s’allargarà tot el matí: de 9.30h a 13h. La participació és gratuïta i cal inscripció prèvia AQUI.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.