ABC Leather col·labora amb la Fundació UEA en els projectes socials adreçats a joves i per l’impuls de la comarca

03.07.2024

ABC Leather, empresa igualadina dedicada a la fabricació i  comercialització de productes químics, sòlids i líquids per a diferents indústries tan a nivell nacional com internacional esdevé una nova empresa compromesa amb la Fundació UEA apostant pels seus projectes  socials adreçats a joves i col·lectius vulnerables.

L’empresa, que sempre ha posat en relleu el compromís social de la corporació, els valors basats en el treball en equip, la importància de les persones, així com la sostenibilitat i la millora contínua, tan de processos com a nivell de l’equip humà, aposta, fent costat a la Fundació UEA,  pel desenvolupament de la comarca a través d’acompanyar col·lectius  estratègics com són els joves, els futur professionals, i les persones que estan en situació d’atur.

La col·laboració d’ABC Leather s’adreçarà a les accions de la Fundació en el foment de les vocacions industrials, l’educació i orientació dels joves i la ocupació.

Amb aquesta implicació, ABC Leather referma el compromís que ja té amb el territori, tant a nivell social com a nivell mediambiental.

Van formalitzar aquest acord Nestor Ramírez, administrador d’ABC Leather i Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.