ACCIÓ i la UEA apropen les oportunitats dels Fons Europeus a prop d’un centenar d’assistents

10.02.2023

Amb l’objectiu d’ acompanyar i exposar les oportunitats que es deriven dels Fons Europeus Next Generation, l’Agència de la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball-ACCIÓ- i la Unió Empresarial de l’Anoia han organitzat aquest dijous 9 de febrer una sessió per informar sobre aquests ajuts excepcionals derivats de la crisi de la pandèmia de la Covid-19 a les empreses.

En aquest sentit, la Unió Europea vol reactivar l’economia degut a la crisi soferta per la pandèmia, però també, actuar davant l’emergència climàtica, reactivant l’economia amb projectes que activin el continent i que tinguin un alt component de transformació digital i de compromís ambiental a través dels Fons Next Generation EU. Aquests ajuts estan adreçats a tot el teixit empresarial amb diverses línies d’actuació: la digitalització, les energies renovables, la mobilitat sostenible, la innovació, la investigació, la cultura, entre altres.

Aquesta conferència ha comptat amb les ponències de Diana Estop i Anna Borrell, membres de l’equip Next Generation d’ACCIÓ, que han exposat com s’articulen a Catalunya aquestes ajudes i com se’n poden beneficiar les empreses; revisant alhora, les convocatòries actuals i futures, els principals punts a tenir en compte, però també, l’acompanyament i el suport a les empreses que s’ofereix des d’ACCIÓ, a través de l’Oficina Next Generation EU. La sessió ha comptat amb prop d’un centenar d’assistents que han pogut identificar, de la mà d’ACCIÓ i la UEA, les oportunitats que tenen de creixement i competitivitat per a les seves empreses, però també, resoldre dubtes i qüestions pertinents.

Consulta aquí el calendari de convocatòries previstes per al gener-juny 2023.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.