Acord de col·laboració per fomentar la comunicació d´empresa

06.10.2015

La patronal empresarial de l’Anoia, la UEA, i el Col·legi de Periodistes de Catalunya han signat aquest dimarts un acord de col·laboració per fomentar i posar de relleu la importància de la comunicació empresarial. És el primer conveni de col·laboració a nivell de Catalunya que el Col·legi de Periodistes signa amb una associació empresarial.

En el conveni, les dues entitats es comprometen a efectuar accions bilaterals que afavoreixin el foment d’una bona estratègia de comunicació per a les empreses, amb el desplegament d’accions adreçades tant a les empreses com a emprenedors.

L’acord ha estat rubricat per la degana del Col·legi de Periodistes, Neus Bonet; el President Demarcació Catalunya Central, Gonçal Mazcuñán; i el president de la UEA, Blai Paco.

Per la degana del Col·legi de periodistes aquest acord és “un win to win”, on tots hi guanyem. “D’una banda per que dóna prestigi a la feina dels periodistes, i de l’altra per que les empreses tenen la possibilitat de millorar en la comunicació empresarial”. Blai Paco, com a president de la UEA, s’ha mostrat content i satisfet amb l’acord, per ser el primer que el Col·legi signa amb una associació empresarial. Per Paco, “la comunicació és una branca més que cal prioritzar i és necessari que les empreses complementin l’esforç que fan amb el seu producte amb una bona comunicació”.

Entre les accions acordades per portar a terme destaca la creació del Premi UEA a la millor estratègia de comunicació empresarial, que s’atorgarà anualment en el marc del Sopar de l’empresari; formació dirigida a les empreses sobre temes de comunicació empresarial; difusió de les activitats d’ambdues entitats, entre altres.

Els Premis Gabinets de Comunicació, a Igualada

En el marc de l’acte de signatura del conveni de col·laboració, el Col·legi de Periodistes de Catalunya ha anunciat que l’acte de lliurament dels Premis Gabinets de Comunicació, que anualment organitza el CPC, es celebrarà a Igualada el proper 30 d’octubre.

Els Premis Gabinets de Comunicació s’atorguen amb una periodicitat anual i tenen com a referència el Manual de Bones Pràctiques elaborat pel Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi. L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer i impulsar la tasca dels gabinets de comunicació i dels professionals que hi treballen, així com fomentar els esforços del sector privat i públic per donar accés a una informació veraç i útil.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.