Acord entre Banc Santander i la UEA per impulsar l’economia de l’Anoia

20.07.2017

Fruits de la bona relació, condicions i avantatges financers per a les empreses, la Unió Empresarial de l’Anoia i el Banc Santander han renovat l’acord de col·laboració que mantenen.

El compromís es reprèn amb l’objectiu de seguir acompanyant el creixement de les empreses de la comarca oferint a tots els associats de la UEA avantatges competitius en matèria de productes, serveis financers, i facilitar l’accés al finançament per ajudar en temes d’exportació o implantació en mercats estrangers.

Banc Santander és en paraules d’Elisenda Garcia, representant de l’entitat, “un banc que ofereix proximitat, tracte personal i suport al món empresarial, a les PIMES”. En aquest sentit, “signem amb aquest acord per contribuir en el bon desenvolupament de l’activitat empresarial de l’Anoia i beneficiar al conjunt de la comarca”.

Per la seva part, el president de la UEA, Blai Paco, es mostra satisfet per la ratificació de l’acord i aplaudeix la “implicació de l’entitat bancària al territori, la voluntat de seguir involucrant-se en l’activitat del món empresarial i l’associacionisme, i el seu treball diari per ajuda a progressar a les persones i a les empreses”.

D’altra banda, Banc Santander també és sensible amb el col·lectiu de joves i millenials, conscient que són el futur del país. En aquest sentit, segons fonts de l’entitat, “el banc s’ha posicionat com el que més inverteix en universitats del món i en beques per a estudiar els últims cursos i poder entrar al món laboral”.

Per més informació uea@uea.cat / 938052292, o contactar directament amb Xavier Perelló (xperello@gruposantander.es) del Banc Santander d’Igualada.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.