Acord entre Banc Santander i la UEA per impulsar l’economia de l’Anoia

20.07.2017

Fruits de la bona relació, condicions i avantatges financers per a les empreses, la Unió Empresarial de l’Anoia i el Banc Santander han renovat l’acord de col·laboració que mantenen.

El compromís es reprèn amb l’objectiu de seguir acompanyant el creixement de les empreses de la comarca oferint a tots els associats de la UEA avantatges competitius en matèria de productes, serveis financers, i facilitar l’accés al finançament per ajudar en temes d’exportació o implantació en mercats estrangers.

Banc Santander és en paraules d’Elisenda Garcia, representant de l’entitat, “un banc que ofereix proximitat, tracte personal i suport al món empresarial, a les PIMES”. En aquest sentit, “signem amb aquest acord per contribuir en el bon desenvolupament de l’activitat empresarial de l’Anoia i beneficiar al conjunt de la comarca”.

Per la seva part, el president de la UEA, Blai Paco, es mostra satisfet per la ratificació de l’acord i aplaudeix la “implicació de l’entitat bancària al territori, la voluntat de seguir involucrant-se en l’activitat del món empresarial i l’associacionisme, i el seu treball diari per ajuda a progressar a les persones i a les empreses”.

D’altra banda, Banc Santander també és sensible amb el col·lectiu de joves i millenials, conscient que són el futur del país. En aquest sentit, segons fonts de l’entitat, “el banc s’ha posicionat com el que més inverteix en universitats del món i en beques per a estudiar els últims cursos i poder entrar al món laboral”.

Per més informació uea@uea.cat / 938052292, o contactar directament amb Xavier Perelló (xperello@gruposantander.es) del Banc Santander d’Igualada.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.