Acord entre la UEA i Disseny Igualada per apostar conjuntament pel sector del disseny a l’Anoia

16.10.2019

Enfortir el sector del disseny a la comarca i ajudar a les empreses del territori a evolucionar a través del disseny és l’objectiu de l’acord de col·laboració signat entre la Unió Empresarial de l’Anoia i l’entitat Disseny Igualada. La voluntat d’aquest acord és la de treballar plegats per la comarca, posant com a base compartida el disseny: especialment conscients que el disseny no és una disciplina associada només a la imatge i al producte sinó tenint en compte que és una especialització que intervé en una gran diversitat d’àrees de les empreses, des dels processos, fabricació, la gestió d’actius i subministraments, temes comercials i altres àmbits.

Ambdues entitats celebren haver arribat a aquesta voluntat de treball compartida, atès que l’Anoia compta amb un teixit empresarial viu, dinàmic i potent que, a més, entén la necessitat de treballar conjuntament per millorar en aspectes claus com la competitivitat, la innovació i la cerca de nous mercats.

En aquest sentit, Disseny Igualada i la UEA estan convençuts que el model associatiu empresarial ha d’evolucionar en la mateixa direcció per donar resposta a les necessitats de les empreses, creant sinergies i noves oportunitats en benefici del teixit empresarial comarcal. Així, en l’àmbit del sector del disseny la UEA i Disseny Igualada han volgut donar forma a una voluntat de col·laboració que permeti treballar amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses i els professionals del disseny, la seva integració i vinculació amb la resta de sectors empresarials i industrials i la promoció en l’entorn ciutadà.

Les dues entitats, que mantenen trobades periòdiques, ja han establert algunes línies de treball conjunt com per exemple el projecte IDEA, en l’edició d’enguany, amb el qual ja han treballat plegats amb anterioritat, i la possibilitat de realitzar altres accions adreçades als professionals de l’entorn del disseny i a vincular aquests professionals amb altres tipologies d’empreses i indústries de la comarca.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.