AMIDA | 4, certificada com a Bronze Partner Global per tal d’acompanyar als seus clients industrials a la transformació digital

18.05.2023

AMIDA|4 ENGINYERIA ha estat certificada com a Bronze Partner Global de COPA-DATA, fabricant de software independent que combina una extensa experiència en automatització amb les noves possibilitats d’automatització industrial i energètica que fan més fàcil la gestió de la indústria. El producte més conegut d’aquest fabricant, és la plataforma de supervisió i control ZENON.

Aquest certificat reconeix a AMIDA|4 la capacitat d’impulsar  la transformació digital dels nostres clients industrials per a tenir un control efectiu de la producció, una gestió predictiva i adaptativa del manteniment, i un control de la qualitat del producte.

El sistema de control i supervisió ZENON és un producte de software robust capaç de comunicar-se amb la majoria de màquines del mercat. Es pot implantar en tots els sectors de producció, fins i tot en els més exigents.  La seva introducció és un pas ferm cap a la Smart Factory que ha de permetre alts nivells d’adaptabilitat als ràpids canvis del mercat.

www.amida4.com

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.