Arriba el 1r networking virtual: “Confinats i connectats” de la mà de la Unió Empresarial de l’Anoia

14.05.2020

La Unió Empresarial de l’Anoia organitza per al proper dilluns 25 de maig, el 1r networking virtual, obert a empreses i autònoms, tant de la comarca com de fora, que hi vulguin participar. En aquest sentit, donada la situació actual generada per la COVID-19 –sobretot també pel que fa a la restricció dels desplaçaments-, es fa palesa la necessitat de cercar nous contactes d’una forma diferent a com ho fèiem fins ara.

La sessió virtual -que anirà a càrrec de l’experta en networking, Rosaura Alastruey- té per objectiu ajudar i amplicar la xarxa de contactes que totes les empreses tenen en l’actualitat. Sota el títol “Confinats i connectats” aquesta sessió online i interactiva permetrà que les empreses es relacionin a través d’aquesta pràctica tan extesa en el món empresarial: el networking, un anglicisme que fa referència a aquesta activitat i que reuneix a professionals per formar relacions empresarials, desenvolupar noves línies de negoci, crear sinèrgies, compartir informació i buscar clients.

Es donaran 5€ de cada inscripció al projecte #joemcorono

El networking tindrà lloc el 25 de maig, de 15h a 18h a través de la plataforma zoom. La data límit d’inscripció és el 20 de maig. Tanmateix, els inscrits i inscrites rebran amb antelació, un e-mail amb les instruccions del funcionament del networking.

El preu d’aquesta sessió és de 15€ (IVA inclòs) per als socis i sòcies de l’entitat empresarial; i per als no socis/es, de 20€ (IVA inclòs). Es donaran 5€ de cada inscripció al projecte #joemcorono, una iniciativa solidària per contribuir i recaptar fons per a la investigació en la lluita contra la pandèmia del coronavirus a curt i llarg termini, liderada per l’investigador, Oriol Mitjà. Des de la UEA es convida a tothom a connectar, cooperar, col•laborar i crear sinèrgies amb diferents sectors econòmics. Per a inscriure’s: https://bit.ly/2yUi6Pv

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.