Arriba un nou “Cafè dels Autònoms” sobre les oportunitats que ofereix el 2.0 al negoci del sector

09.05.2019

La sectorial dels autònoms de la Unió Empresarial de l’Anoia organitza una nova edició del “Cafè dels Autònoms”, un espai de trobades periòdiques, que se celebren cada dos mesos. L’objectiu d’aquestes jornades és la de posar en comú necessitats i problemàtiques d’aquest col·lectiu per tal de debatre temes del seu interès i així intercanviar opinions.

En aquest sentit, aquesta nova sessió girarà al voltant de les oportunitats que ofereix l’entorn 2.0. Sota el títol “Més enllà del 2.0: com les xarxes socials poden ajudar als autònoms”, la jornada pretén emfatitzar com les xarxes socials són determinats per potenciar els negocis, però a la vegada, cal que hi hagi una bona estratègia al darrere, atès que la clau és saber determinar quin missatge s’utilitza a cada canal per arribar al públic objectiu. Aquest proper “Cafè dels Autònoms” se celebrarà el proper dijous 16 de maig a la seu de l’entitat, de 15:15h a 16:15h.

La sessió estarà impartida per Marc Mañé, periodista, assessor en xarxes socials, social media i community manager. El “Cafè dels Autònoms” és gratuït i obert a tots els autònoms a qui pugui interessar, però per tal d’assistir-hi, cal inscripció prèvia mitjançant el correu electrònic montse@uea.cat per telèfon al 938052292.

Taller sobre despeses deduïbles

Una de les últimes sessions organitzades per la sectorial dels autònoms de la Unió Empresarial de l’Anoia ha estat sobre despeses deduïbles, atès que aquestes són totalment necessàries per dur a terme la seva activitat. No obstant això, cal tenir en compte un seguit de consideracions formals abans de poder-les deduir; i com a prova d’això, la sessió va girar al voltant dels requisits que s’han de complir per desgravar les despeses de l’activitat com a autònom en la declaració de la renda. El taller va estar impartit per Teresa Codina, assessora fiscal i CEO de Gestió Rambla 2.

UEA autònoms

Els autònoms són una part molt important del teixit empresarial del nostre territori, gairebé 8.000 persones a la comarca de l’Anoia, i la línia de registrats continua de forma ascendent. És un col·lectiu amb un pes específic important que crea riquesa i genera ocupació, i té un paper clau en la dinamització de l’economia. La seva situació, però, sovint els porta a la desprotecció i vulnerabilitat vers altres col·lectius de treballadors. Per tot plegat, la Unió Empresarial de l’Anoia ha creat aquest espai de debat, per intercanviar punts de vista, crear sinergies entre ells i fer networking. D’altra banda la UEA recorda que l’entitat està oberta a tots els autònoms, siguin del sector que siguin, i que vulguin participar en aquestes trobades.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.