Arriba una nova edició del cicle de píndoles d’Estratègia Empresarial de la UEA

25.02.2019

Qualsevol empresa vol atraure i retenir talent, ja que millora la competitivitat i els resultats de l’organització, projectant-ne l’èxit. Aquí rau la importància que com que sovint, moltes empreses no estan preparades per fidelitzar-ho o que en altres casos, el talent és invisible; cal actuar per atraure’l o retenir-lo.

En aquest sentit, des de la Unió Empresarial de l’Anoia es referma l’aposta per la gestió del talent dins les organitzacions. Per aquest motiu, l’entitat continua amb el compromís de seguir amb el full de ruta i les idees de futur detectades i analitzades en el II Fòrum Empresarial de l’Anoia. Amb tot això, la Unió Empresarial de l’Anoia engega un nou cicle de píndoles d’estratègia empresarial per aquest 2019, i sota el títol “La diferència la marcaran les persones”, la conferència anirà a càrrec de Ma Ángeles Tejada, directora general de Public Affairs de Randstad.

Píndoles d’Estratègia Empresarial

Aquestes xerrades se celebren cada dos mesos i es realitzen en format esmorzar. Les píndoles d’estratègia empresarial ofereixen un espai per debatre i compartir experiències i coneixements entre els directius de la comarca. La píndola “La diferència la marcaran les persones” es realitzarà el proper dimecres dia 6 de març, a la seu de l’entitat, de 9h a 11h. La sessió és gratuïta, però per tal d’assistir-hi, es prega confirmació d’assistència a formacio@uea.cat

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.