Assemblea General Extraordinària UEA

05.10.2015

La Junta Directiva de la UEA reunida en data 18 de setembre de 2015 va acordar la convocatòria d’eleccions tal i com estableix l’article 33 dels Estatus de l’Entitat.

L’Assemblea General Extraordinària tindrà lloc el dimecres 14 d’octubre de 2015 a les 18,00 h. en primera convocatòria i a les 18,30 h, en segona, a la sala d’actes de la UEA (Ctra. de Manresa, 131 d’Igualada).

En aquesta Assemblea s’elegiran els membres que formaran part de la Junta Directiva i el President, prèvia presentació de candidatura.

En el cas que estigueu interessats en presentar la vostra candidatura demaneu la butlleta a la seu de la UEA. Els associats la rebran per correu ordinari.

Ordre del dia:

  1. Intervenció del President
  2. Eleccions a President i a membre de la Junta Directiva de la UEA
  3. Torn obert de paraula
    • Informació negociacions amb la Unió Empresarial del Penedès
  • Dia: dimecres 14 d’octubre
  • Hora: 18,00h. en primera convocatòria, 18,30h, en segona,
  • Lloc: sala d’actes de la UEA (Ctra. de Manresa, 131 d’Igualada)

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.