Assessorament financer gratuït – Últims dies

05.12.2014

La Unió Empresarial de l’Anoia és una de les set patronals empresarials territorials que participa d’aquest projecte, pel qual posa a disposició de cada empresa un assessor de forma totalment gratuïta i que definirà opcions de millora en aquestes àrees.

El servei no té cap cost per l’empresa i està subvencionat per la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ. L’objectiu del programa és millorar la gestió financera dels negocis, ajudar-los a mantenir les seves fonts de finançament o trobar-ne de noves en l’actual conjuntura de restricció de crèdit empresarial. Amb les accions d’assessorament es pretén garantir el creixement i la seva sostenibilitat.

Últims dies

Aquesta convocatòria es tanca el 31 de desembre de 2015 i és per això que des de la UEA s’insisteix a totes aquelles empreses que precisin revisar l’estratègia financera de l’empresa, que necessitin fiançament per algun projecte, que tinguin incidències de tresoreria… que s’adrecin a l’entitat i els facilitarà aquest servei gratuït abans d’acabar l’any.

Informa’t a uea@uea.cat o a la web d’Assessors en xarxa

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.