Assessorament financer gratuït – Últims dies

05.12.2014

La Unió Empresarial de l’Anoia és una de les set patronals empresarials territorials que participa d’aquest projecte, pel qual posa a disposició de cada empresa un assessor de forma totalment gratuïta i que definirà opcions de millora en aquestes àrees.

El servei no té cap cost per l’empresa i està subvencionat per la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ. L’objectiu del programa és millorar la gestió financera dels negocis, ajudar-los a mantenir les seves fonts de finançament o trobar-ne de noves en l’actual conjuntura de restricció de crèdit empresarial. Amb les accions d’assessorament es pretén garantir el creixement i la seva sostenibilitat.

Últims dies

Aquesta convocatòria es tanca el 31 de desembre de 2015 i és per això que des de la UEA s’insisteix a totes aquelles empreses que precisin revisar l’estratègia financera de l’empresa, que necessitin fiançament per algun projecte, que tinguin incidències de tresoreria… que s’adrecin a l’entitat i els facilitarà aquest servei gratuït abans d’acabar l’any.

Informa’t a uea@uea.cat o a la web d’Assessors en xarxa

Altres notícies

Retirada amiant i proposta compra conjunta coberta

Retirada amiant i proposta compra conjunta coberta

Les directrius de la Unió Europea preveuen una retirada de l'amiant de tot el territori abans de l'any 2032. Des d'AEPIC -l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Les Comes- han liderat una iniciativa per valorar la possibilitat de fer una compra conjunta de...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.