Banc Santander i la UEA ratifiquen l´acord de col·laboració

19.05.2016

Fruits de la bona relació, condicions i avantatges financers per a les empreses, la Unió Empresarial de l’Anoia i el Banc Santander han renovat l’acord de col·laboració que mantenen.

El compromís es reprèn amb l’objectiu de poder seguir oferint avantatges competitius a totes les empreses associades en matèria de productes, serveis financers, i facilitar l’accés al finançament per a projectes nacionals i internacionals. Avantatges com el compte 1I2I3 per a Pimes, que ofereix solucions i condicions preferents en finançament, banca electrònic, TPV, entre altres serveis.

En l’acord, l’entitat bancària manifesta contribuir en el bon desenvolupament de l’activitat empresarial de l’Anoia, i beneficiar així al conjunt de la comarca; un compromís que demostra vinculant-se de manera important amb el món associatiu de l’Anoia. També l’entitat destaca el seu projecte Santander Advance dirigit a les empreses, amb un acompanyament al directiu en la seva competitivitat a través de la formació, oferint els millor productes financers…entre altres accions.

La UEA amb l’objectiu d’apropar els millors productes i els millors serveis a les empreses segueix cercant els millors avantatges.

Per més informació uea@uea.cat / 938052292, o contactar directament amb Xavier Perelló (xperello@gruposantander.es) del Banc Santander d’Igualada.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.