Blai Paco agafa el relleu a la presidència de la UEA

25.07.2013

Avui ha tingut lloc a la seu de la UEA una roda de premsa on el fins ara President de l� Entitat, Ramon Felip, ha fet pública la seva renúncia al càrrec per motius personals i pel cansament acumulat en els darrers anys.

Felip ha comunicat que deixa el càrrec satisfet per la feina feta i amb un balanç positiu tot i la situació econòmica general actual.

Ramon Felip ha anunciat que Blai Paco, membre de la Junta Directiva de la UEA agafarà el relleu al capdavant de l�entitat, tot i que s� ha convocat una Assemblea General per ratificar el càrrec pel proper mes de setembre.

Blai Paco ha agraït la oportunitat que se li dóna i ha dit que agafa el càrrec amb molta il·lusió, tot i que té un important repte per endavant, centrant els seus esforços a ajudar les empreses, donar-los valor i potenciar la seva competitivitat. El nou President vol liderar un projecte, més jove, regenerat i on se sumin esforços i s� ha ofert, amb diàleg i apertura, a totes les entitats.

Blai Placo és un empresari igualadí de 50 anys soci i gerent de l�empresa Intarex des de l� any 1994. És enginyer tècnic químic especialitat en curtits i ha complementat la seva formació amb programes de direcció d� empreses.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.