Blai Paco, reelegit nou president de la UEA

14.10.2015

La Unió Empresarial de l’Anoia ha celebrat aquest dimecres 14 d’octubre l’ Assemblea General Extraordinària per renovar els càrrecs de direcció de l’entitat: el de president i els membres de la Junta Directiva.

Els assistents a l’Assemblea van reelegir, per unanimitat, a Blai Paco Sánchez com a President de la UEA. Des de fa dos anys, Paco dirigeix la patronal anoienca, després que l’Assemblea, al 2013, va ratificar el seu càrrec. El nou president, satisfet amb la reelecció, va agrair als assistents la confiança dipositada en ell i va manifestar el seu ferm compromís amb l’entitat per “seguir treballant pel territori i ajudar a potenciar les empreses de la comarca”.

Blai Placo és un empresari igualadí, cofundador i gerent de l’empresa Intarex, empresa especialitzada en les tecnologies de la informació. És enginyer tècnic químic especialitat en curtits i ha complementat la seva formació amb programes de direcció d’empreses. És membre de la junta directiva de la patronal Foment del Treball Nacional, Patró de la Fundació ProPenedès i membre de la junta directiva de TiC Anoia.

Nova Junta Directiva

En el mateix acte també es va escollir a la nova Junta Directiva, formada per 26 membres: Miguel A. Aceiton (Amgrup SL – construcció), Xavier Badia (Clúster de la Pell – curtits), Jordi Bernadet (Transports Bernadet – logística/transports); Xavier Camins (Camins Grup – serveis/assegurances); Joan Tristany (Tristany i Trull SL – serveis/consultoria); Antonio Egea (Tex 51 – tèxtil); Xavier Bustos (Comercial Godó – químic); Xavier Carles (Grup Carles – serveis/gestoria); Miquel Gleyal (MG Comunicació – serveis/disseny gràfic); Josep Parera (Instal.lacions Parera – electricitat); Francesc Seuba (Meritem – alimentació); Ferran Bosque (PoolBike – metall); Domingo Sánchez (Dorsan Filtración – manipulats paper); Joan Domènech (Rosebud Films, Fira d’ Igualada – màrqueting/fires); Miquel Canet (Taller Auria – serveis/obres); Jaume Catarineu (TIC Anoia – TIC); Joan Gabarró (Fagepi – tèxtil); Manel Macià (Talentia Gestió – serveis/RRHH); Jordi Marcè (Marcé i Calzada Immobilatis – serveis/immobiliari); Joan Margets (Sofamel – metall); Stephanie Marko (The Stikets Company – TIC/etiquetació); Jordi Mercader (Miquel y Costas y Miquel – paper); Eva Panicello (SAF Gestió Empresarial – serveis/consultoria); Elisabet Seuba (New York Institute – formació); Josep M. Torrens (Petromiralles – carburants); i Paula Arias, com a secretaria general de la Junta i gerent de l’entiat.

Els membres de la nova Junta directiva es van mostrar il·lusionats de poder formar part de la UEA i van expressar el seu compromís en aportar els seus coneixements en totes les accions que porti a terme la patronal per ajudar a l’empresariat de la comarca.

El president Blai Paco va tenir paraules d’ agraïment per a aquelles persones que han deixat de formar part de la junta Directiva i per als nous integrants. Paco també va expressar la seva satisfacció per encetar aquesta nova etapa acompanyat de la nova Junta Directiva i va exposar breument el full de ruta a seguir a partir d’ara, amb un clar objectiu “generar una cultura empresarial oberta, sense pors, motivada, i amb ganes de col·laborar i multiplicar-se”.

La Junta Directiva representa diferents sectors econòmics, gremis, associacions, i empreses grans, mitjanes i petites vinculades al sector industrial, al de serveis i al sector primari.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.