Bona acollida a la conferència de planificació fiscals dels beneficis

15.03.2011

El passat dimarts 15 de març va tenir lloc a la seu de la UEA la conferència sobre la Planificació fiscal dels beneficis dels empresaris, a càrrec dels experts Salvador Pérez: Manager, Banco Mediolanum, Juan Francisco Salcedo: Supervisor; Banco Mediolanum i Joaquim Carner Carrer: Consultor de Banca Personal; Banco Mediolanum.

La planificació fiscal pretén conèixer a priori les conseqüències fiscals de les decisions individuals, per poder actuar així de la manera més adequada. Si bé pagar impostos és una obligació ineludible, el sistema tributari permet certes opcions que convé conèixer, saber quantificar, i comparar.

La conferència, que va tenir una durada d�una hora i mitja aproximadament, va tractar temes com la f iscalització dels beneficis, la importància de la previsió, la creació d�un patrimoni personal al marge de l�empresa i eines per optimitzar els beneficis de l�empresa

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.