Ofertes de feina

Descobriu les ofertes vacants publicades pels associats de la UEA que poden ser del vostre interès

Index d'ofertes

ELECTROMECÀNIC/A

Vigència de la oferta
26/01/2024 - 30/06/2024
Ref. RO/01224
Perfil lloc de treball
Descripció lloc de treball:

El Taller Àuria (Centre Especial de Treball) ubicat a Igualada, vol incorporar un/a professional de manteniment, per la posició de MECÀNIC/A, per realitzar les funcions pròpies del lloc de treball de mecànic/a, amb la finalitat de vetllar pel correcte funcionament de les màquines de producció de la forma més eficient possible, així com del correcte manteniment de les instal·lacions, garantint la seguretat i la qualitat. Algunes funcions, són: 

 

FUNCIONS PRÒPIES DE MANTENIMENT:

  • Assegurar el compliment de les normes de seguretat, salut i medi ambient (fomentant la prevenció de lesions vetllant per la seguretat dels treballadors, mantenir l'espai de treball en condicions d'ordre i neteja i realitzar el seguiment dels procediments establerts en matèria de seguretat, salut i higiene).
  • Garantir el correcte funcionament de la maquinària (Realitzar les accions previstes de manteniment preventiu necessàries per cada tipus de màquina, muntatge i posada a punt de maquinària, diagnosticar els motius d'avaria o mal funcionament d'una màquina i realitzar-ne el manteniment correctiu necessari).
  • Realitzar les modificacions necessàries per a la realització de nous processos productius (Dur a terme canvis de format de la maquinària i realitzar ajustaments en els paràmetres per a la fabricació/ manipulació de nous productes o components).
  • Manteniment de sistemes hidràulics i pneumàtics (Configuració de sistemes pneumàtics o hidràulics, muntatge d'automatismes, ajustaments i reglatges mecànics de sistemes hidràulics i pneumàtics, així com diagnosi i correcció d'avaries  i d'elements pneumàtics).

 

 

Tipus contractació: Indefinit.
Horari/Torn: Torns rotatius matí, tarda i nit (de dilluns a divendres).
Durada orientativa del contracte: Indefinit.
Retribució bruta anual: Segons vàlua .
Lloc de treball (població): Igualada
Núm. Places a cobrir: 1
Requeriments candidat
Experiència necessària: Experiència mínima demostrable de 2 anys en departament de manteniment en empreses industrials.
Nivell acadèmic: Preferiblement, formació mínima demostrable de CFGM en manteniment industrial o similar.
Formació complementaria: Preferible formació en soldadura, carretilla elevadora i qualsevol altra pròpia del lloc de treball.
Idiomes: Català i castellà.
Informàtica: Nivell usuari
Permís de conduir: Sí, B
Vehicle propi: Preferible.
Altres requisits: Disponibilitat torns rotatius i experiència.

Associa’t per publicar les teves vacants d’ofertes de treball i arribar al talent de la comunitat.