CaixaBank, patrocinador del Sopar Empresarial UEA 2018

22.06.2018

CaixaBank serà empresa patrocinadora del Sopar Empresarial de la UEA, que tindrà lloc el proper dijous dia 12 de juliol a Òdena. Enguany, el Sopar celebrarà la seva divuitena edició i continuarà mantenint la seva essència amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de l’Anoia a través dels Premis UEA. Un esdeveniment que any rere any, ha anat adquirint més prestigi fins a esdevenir una de les trobades empresarials més importants de la Catalunya Central. El Sopar Empresarial s’ha convertit ja en una cita de referència del calendari i en un punt de trobada empresarial, que aprofita l’ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. Aquesta edició comptarà amb una conferència de l’expert en transformació digital, Marc Vidal i que serà presentat per l’actor igualadí, Joan Valentí. El lema d’enguany serà “Posa en marxa el canvi” per plasmar la necessitat que els empresaris vegin la revolució 4.0 com una oportunitat i una necessitat. Des de la Unió Empresarial de l’Anoia es vol recordar que, com passa en totes les grans revolucions, aquest procés de transformació només beneficiarà a aquells que siguin capaços d’innovar i adaptar-se al canvi. El Sopar Empresarial és una nit que permet a les empreses patrocinadores, reforçar la seva implicació en el món empresarial, i promocionar de manera directa la seva marca, a més d’obtenir una visibilitat destacada i diferenciada de la resta. Una edició més, CaixaBank repeteix com a patrocinador al Sopar Empresarial, un fet que ratifica la seva línia d’implicació i compromís amb l’entitat empresarial per tal de donar suport a les accions que es realitzen a la comarca de l’Anoia sota la voluntat de fer créixer les empreses i la comarca en general.

A més de patrocinar la nit empresarial de l’Anoia, l’entitat bancària també ho farà de forma especial, a través del Premi UEA al Compromís Social, en línia amb els seus valors corporatius que fonamenten la seva actuació empresarial i social. El guardó al Compromís social de l’Empresa, té per objectiu reconèixer la tasca i bones pràctiques d’aquelles empreses socialment compromeses amb les persones i/o el medi ambient.

CaixaBank és el banc minorista líder a Espanya, amb la base més gran de clients del país, una destacada fortalesa de balanç i una cultura i valors centenaris. El seu model de negoci es basa en l’especialització, amb una proposta de valor adaptada per a cada segment; una oferta integral de productes i serveis; la xarxa comercial més gran del país, multicanal, i amb una alta capil·laritat i un equip d’especialistes altament formats. L’entitat bancària té per objectiu ajudar a assolir el creixement econòmic i el desenvolupament de la societat en general, i del territori en concret, promou l’esperit emprenedor i la iniciativa individual, i dona suport als emprenedors per tal que puguin fer realitat els seus projectes de negoci com una de les maneres d’enfortir el teixit empresarial del país, impulsar la innovació i la productivitat i afavorir la creació de llocs de treball. Per a més informació: https://www.caixabank.com/

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.