CaixaBank, patrocinador del Sopar Empresarial UEA

12.06.2017

Caixabank serà empresa patrocinadora del Sopar Empresarial de l’Anoia, que tindrà lloc el dijous 6 de juliol. Un esdeveniment que any rere any ha anat adquirint més prestigi fins a esdevenir una de les trobades empresarials més importants de la Catalunya Central. L’autèntica festa del sector empresarial anoienc, en què els protagonistes són les empreses, i en el transcurs de la qual s’entreguen els Premis UEA.

L’entitat bancària patrocinarà la nit empresarial de l’Anoia, i en especial, el Premi UEA al Compromís Social, en línia amb els seus valors corporatius que fonamenten la seva actuació empresarial i social. El guardó al Compromís social de l’Empresa, té per objectiu reconèixer la tasca i bones pràctiques d’aquelles empreses socialment compromeses amb les persones i/o el medi ambient.

CaixaBank és el banc minorista líder a Espanya, amb la base més gran de clients del país, una destacada fortalesa de balanç i una cultura i valors centenaris. El seu model de negoci es basa en l’especialització, amb una proposta de valor adaptada per a cada segment; una oferta integral de productes i serveis; la xarxa comercial més gran del país, multicanal, i amb una alta capil·laritat i un equip d’especialistes altament formats.

L’entitat bancària, amb l’objectiu d’ajudar a assolir el creixement econòmic i el desenvolupament de la societat en general, i del territori en concret, promou l’esperit emprenedor i la iniciativa individual, i dona suport als emprenedors per tal de què puguin fer realitat els seus projectes de negoci com una de les maneres d’enfortir el teixit empresarial del país, impulsar la innovació i la productivitat i afavorir la creació de llocs de treball.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.