CaixaBank, patrocinador del Sopar Empresarial UEA

12.06.2017

Caixabank serà empresa patrocinadora del Sopar Empresarial de l’Anoia, que tindrà lloc el dijous 6 de juliol. Un esdeveniment que any rere any ha anat adquirint més prestigi fins a esdevenir una de les trobades empresarials més importants de la Catalunya Central. L’autèntica festa del sector empresarial anoienc, en què els protagonistes són les empreses, i en el transcurs de la qual s’entreguen els Premis UEA.

L’entitat bancària patrocinarà la nit empresarial de l’Anoia, i en especial, el Premi UEA al Compromís Social, en línia amb els seus valors corporatius que fonamenten la seva actuació empresarial i social. El guardó al Compromís social de l’Empresa, té per objectiu reconèixer la tasca i bones pràctiques d’aquelles empreses socialment compromeses amb les persones i/o el medi ambient.

CaixaBank és el banc minorista líder a Espanya, amb la base més gran de clients del país, una destacada fortalesa de balanç i una cultura i valors centenaris. El seu model de negoci es basa en l’especialització, amb una proposta de valor adaptada per a cada segment; una oferta integral de productes i serveis; la xarxa comercial més gran del país, multicanal, i amb una alta capil·laritat i un equip d’especialistes altament formats.

L’entitat bancària, amb l’objectiu d’ajudar a assolir el creixement econòmic i el desenvolupament de la societat en general, i del territori en concret, promou l’esperit emprenedor i la iniciativa individual, i dona suport als emprenedors per tal de què puguin fer realitat els seus projectes de negoci com una de les maneres d’enfortir el teixit empresarial del país, impulsar la innovació i la productivitat i afavorir la creació de llocs de treball.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.