Cal Neri: un coworking al centre de la ciutat

17.11.2022

Cal Neri obrirà les portes al gener per oferir un espai de coworking al centre de la ciutat d’Igualada. Situat al carrer Sant Carles, Cal Neri ofereix varietat de serveis per resoldre les diferents necessitats d’autònoms, start-up’s, empresaris i teletreballadors.

El nou coworking té des d’oficina virtual per a la domiciliació de l’empresa, a zones de treball compartides, sales de reunions, cabines insonoritzades, office, zona chill-out i molts altres serveis. Amb horaris i tarifes flexibles, Cal Neri busca posar-ho fàcil.

Prioritzant una aproximació conscient, ecològica i responsable al món empresarial, el coworking neix del recondicionament d’una antiga fàbrica. Això sumat a un seguit d’iniciatives, fan que la mentalitat verda transcorri per l’ADN de l’espai, com és el suport al comerç local amb l’esmorzar sa de la mà de Mercat de Casa o convenis amb copisteries, entre d’altres.

www.calneri.com 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.