Cambra de Comerç de Barcelona i la UEA col·laboren per impulsar l´economia de l´Anoia

14.03.2016

La Cambra de Comerç de Barcelona, mitjançant la seva delegació a l’Anoia, i la Unió Empresarial de l’Anoia, han signat un acord de col·laboració amb la voluntat d’impulsar i promoure l’activitat econòmica de territori, i ampliar i facilitar els serveis que es posen a disposició de les empreses per contribuir de forma eficient en la seva competitivitat.

Amb aquest conveni, signat per Xavier Badia, president de la delegació de Cambra de Comerç de Barcelona a l’Anoia, i Blai Paco, president de la UEA, les dues entitats posen de manifest i sistematitzen el seu compromís amb el seu territori, i la seva voluntat de col·laborar i treballar plegats per sumar esforços amb la finalitat de promoure l’activitat empresarial , comercial i industrial en la seva àrea d’influència.

Per al desenvolupament del conveni s’ha constituït una comissió de seguiment formada per dos representants de cadascuna de les parts, amb l’objectiu de programar una oferta conjunta de serveis i accions dirigides a la promoció de l’activitat econòmica de la comarca.

Cambra de Comerç de Barcelona i la Unió Empresarial de l’Anoia són dues entitats amb personalitat jurídica pròpia que treballen per l’economia d’un territori i que amb aquest acord intensifiquen la seva col·laboració per acompanyar a les empreses i dinamitzar l’economia del territori.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.