Ciència és nom de dona, nou acte de la UEA inquieta per donar a conèixer el paper de la dona a les empreses tecnològiques

26.02.2019

Sota el títol “Ciència és nom de dona”, la Unió Empresarial de l’Anoia a través de la comissió UEA Inquieta organitza una conferència per donar a conèixer el paper de la dona a les empreses tecnològiques.

En aquest sentit, l’acte anirà a càrrec de la Dra. Gemma García, representant de l’Associació de Dones Investigadores i Tecnològiques a Catalunya (AMIT-CAT), qui donarà a conèixer el projecte STEM AMB TU, una iniciativa ideada per aquesta associació i que té com a objetiu fomentar les vocacions en ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques; integrant la dimensió de gènere i que a la vegada, pretén garantir les mateixes portunitas d’èxit laboral per noies i nois. Així doncs, la finalitat d’STEM AMB TU és fer visible tres elements fonamentals: les dones científiques i tecnològues, els biaixos de gènere dins la nostra societat amb les seves causes i conseqüències, i la promoció de les STEM entre les noies, com a professions apassionants del futur.

L’acte comptarà amb la presentació d’Inés Lumbreras, enginyeria tècnica industrial, interventora del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i membre de la Comissió UEA Inquieta. La ponència anirà a càrrec de la Dra. Gemma García, responsable del projecte, professora de la Facultat de Ciència de la UAB i Vicedegana d’Afers Acadèmics de Grau i Representant de Polítiques d’Igualtat de la Facultat de Ciències del la UAB.

La ponència “Ciència és nom de dona” s’emmarca en motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona i es realitzarà el proper dimarts 5 de març, de 18:00h a 19:30h, a la seu de l’entitat (Ctra. Manresa, 131 d’Igualada). Es prega confirmació d’assistència a través del correu electrònic ueainquieta@uea.cat o al telèfon 938052292

UEA Inquieta

La comissió de treball UEA Inquieta va néixer a finals de 2015, amb l’objectiu de posar en valor i donar visibilitat a la dona en el món empresarial i econòmic. La comissió de treball, creada per la Unió Empresarial de l’Anoia, està formada per un grup de dones empresàries, directives i professionals. Per tal de donar visibilitat, la comissió organitza diverses accions per dur-ho a terme, ja sigui a través de tallers, ponències o jornades de treball. L’entitat recorda que aquesta comissió té les portes obertes a totes les dones i tots els homes que hi vulguin formar.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.