Clúster Moto organitza, per primera vegada, una jornada d� intercooperació a la comarca de l� Anoia

06.10.2011

El proper 6 i 7 d´octubre tindrà lloc a Igualada i Castellolí la jornada d´Intercooperació i l´Assemblea General Ordinària de Cluster Moto.
Els actes es realitzaran íntegrament al nostre territori gràcies a la insistència de la Unió Empresarial de l´Anoia que ha vist, en aquestes jornades, la oportunitat de presentar a les empreses d´aquest sector el potencial de la nostra Comarca en el món del motor.
Per a la UEA és molt important que ClústerMoto hagi confiat en nosaltres per organitzar aquesta trobada anual ja que aquest és el moment de donar a conèixer “la comarca del motor”. Des de la UEA ens hem abocat en l´organització de l´acte i hem comptat en tot moment amb la col•laboració de ParcMotor Castellolí”.

Recordem que les relacions entre la UEA i Clúster Moto es van iniciar en el marc del Sopar de l´Empresari d´ enguany que es va celebrar a ParcMotor Castellolí, des de la UEA es va convidar a representants d´aquesta entitat a ser presents a l´acte per tal de donar-los a conèixer les instal•lacions del Circuit. Fruit d´aquesta relació es va signar un Conveni de col•laboració amb l´objectiu de col•laborar en diversos projectes comuns.

La jornada d´Intercooperació de Clúster Moto s´iniciarà el dijous matí a les instal•lacions del KUBB Sesoliveres amb una taula rodona titulada “oportunitats de la Comarca del Motor” on es presentarà el potencial del circuit de Castellolí. En la taula hi intervindran representants de ParcMotor, del Futur Campus del Motor promogut pel Consell Comarcal i també es presentarà el polígon que l´Incasol té projectat a Castellolí. En el decurs de l´acte es realitzaran diverses ponències sobre innovació , internacionalització i noves tecnologies relacionades amb el món del motociclisme. Tot seguit es realitzarà un dinar networking entre els assistents on hi haurà una exposició de productes del clúster. La jornada continuarà a la tarda al Circuit ParcMotor Castellolí on s´ha previst realitzar diverses activitats d´entre les que destaca la visita a les instal•lacions on, a més, els assistents podran gaudir d´un recorregut pel circuit de velocitat . La jornada finalitzarà amb un sopar Networking en un dels Boxes de ParcMotor.
L� endemà divendres, a les instal•lacions del KUBB tindrà lloc l´Assemblea General Ordinària de l´entitat.


Clúster Moto és una Agrupació d´ empreses espanyoles fabricants de motocicletes, components de l´automoció i indústries auxiliars que en l´actualitat reuneix a 48 empreses del sector d´entre les que cal destacar algunes de ben conegudes com Gas Gas, Rieju , Volta motorbikes o Xispa. Aquesta entitat treballa per potenciar la competitivitat del sector del ciclomotor i la motocicleta amb la finalitat d´afrontar favorablement la globalització mitjançant l´impuls de la innovació en els seus associats. En aquest sentit Clúster moto ha promogut importants projectes d´ R+D+I com l´ aposta per la moto elèctrica; la primera moto elèctrica dissenyada i fabricada a Catalunya que és el resultat de la col•laboració de sis empreses catalanes un exemple de com s�han de fer les coses en aquest tipus d�iniciatives i el camí que les empreses del sector hauran de seguir per ser competitives en el mercat.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.