Comença la segona edició del programa de direcció general amb la participació d´una quinzena d´empresaris

20.01.2017

Després de la bona acollida que va tenir la primer edició del Management Development Programme (MDP), aquest mes de gener ha començat la segona edició amb la participació d’una quinzena de directius i empresaris de sectors econòmics heterogenis.

Al llarg de les diverses sessions que inclou el programa, els assistents treballaran les diferents àrees funcionals d’una organització, coneixeran les eines de gestió global empresarial, aprendran i contrastaran altres maneres de fer i assolir resultats, amb eines pràctiques i innovadores de millora de la gestió.

El MDP és el programa de formació estrella de la Unió Empresarial de l’Anoia, que s’organitza de la mà de l’escola de negocis EADA, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el Campus Universitari d’Igualada. Amb aquesta segona edició del MDP, la UEA consolida la seva aposta per la formació executiva de qualitat iniciada al 2015, gràcies a les col·laboracions amb escoles de negocis com EADA o centre universitaris com la Universitat de Barcelona amb la qual s’està impartint actualment el Postgrau en Direcció de Recursos Humans i desenvolupament de competències.

Gràcies a la col·laboració entre la UEA i EADA, s’ha pogut apropar a les empreses de l’Anoia, una formació per a directius de qualitat i l’excel·lent grup de professors que formen part l’estructura docent d’aquesta escola de negocis.

EADA és una de les quatre úniques escoles de negocis a Espanya amb la prestigiosa acreditació de qualitat EQUIS internacional, pròpia del sector. És una institució privada i independent, que ocupa el lloc 24 al rànquing del FT de 2016 d’Escoles de Negocis Europees (ocupava la posició 50 al 2007), així com el 50 a nivell mundial.

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.