COMUNICAT: Aturada de país dimarts 3 octubre

02.10.2017

Des de la Unió Empresarial de l’Anoia, com a membres de la Taula per la Democràcia, donem suport a l’aturada de país proposada per demà 3 d’octubre i a les mobilitzacions ciutadanes previstes a les 18h davant dels ajuntaments com a rebuig a les accions repressores, per a defensar els drets i les llibertats fonamentals de les persones, i per respecte als drets humans.

Us informem que aquesta convocatòria no és una vaga general, ni un tancament de patronal, i en aquest cas, la decisió sobre la seva participació en l’aturada de país i mobilitzacions, correspondrà als representants de cada empresa i els seus treballadors.

Altres notícies

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

Des de la UEA t’ajudem a planificar la formació del teu equip

La Unió Empresarial de l'Anoia té experiència formàtiva des de 1996. Tot el nostre coneixement està a disposició de les empreses del territori per ajudar a detectar les necessitats formatives que tenen a tots els nivells: directius, comandaments intermedis, tècnics,...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.