COMUNICAT: La Unió Empresarial de l’Anoia ajorna el IV Fòrum UEA

11.03.2020

Atesa la situació creada per l’evolució del Coronavirus i seguint les recomanacions que s’anuncien des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Unió Empresarial de l’Anoia ha pres la decisió d’ajornar el Fòrum Empresarial de l’Anoia que s’havia de celebrar el 19 de març de 2020. En aquest sentit, la UEA comunica que el IV Fòrum tindrà una nova data i que se celebrarà el proper dimarts dia 28 d’abril de 2020, a les 18:30h, al Teatre Ateneu d’Igualada.

El president de la patronal anoienca, Joan Domènech, fa una crida a “la calma, la responsabilitat i la prudència” i que des de la UEA “seguim amb atenció l’actualitat i les mesures de prevenció que s’estan realitzant al respecte per actuar amb sentit comú”.

En el marc del Fòrum Empresarial de l’Anoia es presentarà el IV Empresa i Progrés: Llibre Blanc d’Infraestructures i Mobilitat de l’Anoia.

Les inscripcions al IV Fòrum UEA ja es poden realitzar-se a través d’aquest enllaç: http://bit.ly/2Rzw4vz o a través del web de la UEA.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.