COMUNICAT – Obertura de Check Point per circulació de mercaderies

16.03.2020

COMUNICAT

16 de març

Després que l’alcalde d’Igualada, Marc Castells anunciés l’autorització per habilitar uns espais per poder fer intercanvi de mercaderies, us comuniquem que aquests Check Points s’acaben d’obrir per tal que tot els industrials del territori puguin fer-ne ús, ja sigui amb camió gran o transport més petit.

Es tracta de dues zones de Check Point, per les empreses afectades pel confinament:

  • A la zona de ponent a l’A2 a l’enllaç amb St Genis (sortida 549)
  • A la zona de llevant a l’accés a la c15/ C37, a la rotonda del Carpi.

Des d’ara mateix aquestes zones ja estan obertes per poder procedir a la circulació de mercaderies (camions i furgonetes) sense restriccions de producte o sector. Recordar que els dispositius de control disposats en aquests punts treballen i vetllen per què, amb el confinament actiu, es pugui fer aquest intercanvi amb totes les garanties de seguretat i salut.

És per això que us demanem paciència i prudència per evitar col·lapsar aquestes zones.

Per tal de poder incrementar les condicions de seguretat d’aquest sistema que ja està en marxa, llistem un seguit de recomanacions que creiem podran ser d’ajuda:

  • Disposar de guants i mascaretes pel personal que accedeixi a aquest Check Point, (recordem que és primordial protegir la gent que ve de fora la zona confinada i també evitar que es pugui propagar de dins la zona cap a fora a través dels mateixos transportistes)
  • Tenir a mà i amb tot detall, un albarà o document que detalli el contingut del transport així com la destinació
  • Tenir a mà els documents d’identitat de conductors i recordar que es pren nota també de les matrícules.

Agraïm la paciència i l’esforç que esteu fent, hem esperat a tenir la certesa de que la zona estava habilitada per evitar moviments innecessaris i col·lapse de transports.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.