Debat sobre la preocupació de les empreses i la seva digitalització a la UEA

02.05.2018

Aquest dijous dia 3 de maig, a les 9:30h del matí -i a les instal·lacions de la UEA- se celebrarà un esmorzar debat amb Fepime per tal d’acollir el III Congrés de la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya. L’objectiu és recollir les conclusions i les principals preocupacions de les pimes catalanes.

Sota el lema “La digitalització, el futur de la pime catalana”, Fepime s’ha marcat com a objectiu conèixer de primera mà la realitat i les necessitats de les pimes catalanes en el seu necessari procés de digitalització per adpatar el seu negoci al nou entorn digital. La finalitat és establir un diàleg interactiu amb diferents empreses, amb un petit format, per abordar les preocupacions de les pimes, primordialment en l’àmbit de la transformació digital.

En aquest sentit, aquest dijous dia 3 de maig, Fepime vol escoltar les parts dels empresaris de l’Anoia, on a més de la preocupació en la digitalització de les empreses, també es vol recollir les problemàtiques i reptes de les pimes també en altres àmbits com infraestructures, finançament, fiscalitat, innovació, internacionalització, relacions laborals, consum energètic, tràmits administratius, formació o competència deslleial, sempre des de la perspectiva de la pime.

Per tal d’assistir-hi, heu de confirmar la vostra assistència a uea@uea.cat

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.