Disponibles els vídeos dels experiments que han participat al concurs “Química a l’Escola” de la UEA

18.07.2019

Després de l’èxit del concurs “Química a l’Escola”, ja estan disponibles tots els vídeos dels centres educatius anoiencs que han participat en aquest certamen. L’objectiu d’aquest concurs ha estat el d’apropar la química i el sector als més joves de la comarca. Els participants han hagut d’utilitzar materials habituals o casolans i enregistrar l’experiment en un vídeo. Tots els vídeos han estat revistats pels membres de la UEA que han patrocinat el concurs i han escollit els premiats per cadascuna de les categories de primària i secundària. Les empreses participants han sigut: ABC Leather, Comercial Godó, Simar, Texcur, Atlas, Apliclor, Macasa Labin, Quimser, Proquip i Leather Química.

En aquest sentit, el concurs ha estat obert a totes les escoles de la comarca. S’hi ha presentat 12 escoles diferents -dels municipis anoiencs de Castellolí, Òdena, Vallbona i Igualada-, participant en un total de 41 vídeos. Les escoles que han participat al concurs “Química a l’Escola” han estat: Escola Les Passeres de Castellolí, Castell d’Òdena, Ateneu Igualadí, García Fossas, Garcia Lorca, Escolàpies, Emili Vallès, Mowgli, Acadèmia Igualada, Escola Anoia, Institut Vallbona d’Anoia.

En aquests vídeos, l’usuari podrà observar com els més joves de la comarca han realitzat els seus experiments químics, com per exemple, un “slime” magnètic, una làmpada de lava, una serp de foc, un coet, un globus, entre molts altres; així com també, han treballat diversos conceptes com la sublimació, la combustió, la tensió superficial i descobrint diferents densitats. Els vídeos estan disponibles al canal de Youtube de l’entitat anoienca.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.