Diverses empreses de l’Anoia col·laboren en una iniciativa de la UEA per donar bates de protecció al Servei d’Atenció Primària Anoia

22.05.2020

Des de l’inici de la pandèmia del Coronavirus el material i equips de protecció han estat una de les necessitats més demanades pel personal sanitari.
Les bates impermeables són una peça d’indumentària essencial per al sector, en el context d’alarma en el què ens trobem. En aquest sentit, des de la UEA s’ha impulsat una iniciativa per tal de recollir fons destinats a adquirir bates de protecció per al personal sanitari del Centre d’Atenció primària Anoia. Són els metges i metgesses, infermeres i infermers i altres professionals, que fan atenció domiciliària, que vetllen per la gent de mobilitat reduïda, i que el seu paper ha estat clau durant els dies més crítics de la pandèmia, però també ho és actualment, i ho serà en un futur.
Diverses empreses anoienques ( Sofamel, Instal·lacions Parera, Macasa, Comercial Godó, Intarex i Dyneke, i altres) han col•laborat econòmicament i de manera altruista en aquesta iniciativa per tal de poder aconseguir el màxim de bates de protecció. En total s’han aconseguit 650 bates, que ha confeccionat l’empresa anoienca Dyneke, també col·laboradora.
Divendres al migdia es va fer l’entrega del material. El president de la UEA, Joan Domènech, en representació de les empreses, va fer entrega de les 650 bates a la directora del Centre d’Atenció primària Anoia, Carme Riera. El president de la UEA agraeix a totes les empreses que han col•laborat en aquesta iniciativa per “aportar el seu granet de sorra a la situació d’emergència que vivim i demostrar el seu compromís amb el moment actual, amb la comarca i la seva gent”.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.