Dona una segona vida als productes que la teva empresa ja no necessita: iniciativa RMOU

31.01.2024

Empreses com Cotxes Sense Carnet / Tallers Claramunt participen en la iniciativa RMOU de la Fundació UEA. Gràcies a la seva donació, l’Escola del Bruc pot gaudir de material recicat per als seus alumnes.

Aquest Mercat d’Intercanvi amb els centres educatius de la comarca i el Centre de Recursos Pedagògics és un projecte que permet a les empreses, aportar material, recursos sobrers, restes de material i producte o elements en desús, de manera que les escoles els donin una segona vida.

Què pots donar? Material que la teva empresa ja no necessita (plàstics de bombolles, caixes de cartró, retalls, tubs, motlles, envasos, botons, telèfons antics, petit mobiliari, estris…)

Beneficis per l’empresa:

Aquesta és una de les mesures de RSC que podeu fàcilment portar a terme com a empresa, unes fites que s’inclouen també en els ODS, i que a banda farà que donem visibilitat a  la vostra implicació social i col·laboració a través de la Fundació UEA i el mateix projecte Rmou.

Com ho fem?

És molt senzill. Només heu d’enviar un correu electrònic a info@fundaciouea.cat dient que voleu participar al RMOU. Comuniqueu que teniu productes, restes o material per donar.

Dona un cop d’ull al Mercat d’Intercanvi: www.economiacircular.uea.cat

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.