El bon temps acompanya FirAnoia, que celebra una edició amb molt bona assistència de públic

17.11.2022

La fira multisectorial FirAnoia va tancar el 25 de setembre de 2022 una edició que els organitzadors, Fira Igualada, qualifiquen de “rodona”. Milers de persones van recórrer els 16.000 metres quadrats d’exposició a l’aire lliure del Passeig Verdaguer i la Plaça de Cal Font d’Igualada, una afluència de públic superior a l’esperada.

La valoració dels expositors també va ser molt bona; no només pel nombre de visitants, sinó també per les interaccions comercials que es van dur a terme durant el certamen. En total van ser 260 expositors -entre concessionaris, artesans, empreses de serveis, antiquaris i entitats- que van omplir de vida el centre de la capital de l’Anoia. Una xifra objectiva que permet fer el balanç de les vendes és el nombre de cotxes venuts a l’espai Automoció situat a la plaça de Cal Font. Enguany es van vendre 32 cotxes durant els dos dies i mig de la Fira, una xifra similar a la de l’any passat.

El president de Fira Igualada, Magí Senserrich, es mostra molt satisfet i agraït de la resposta del públic i dels expositors, que van seguir apostant pel certamen, i també ha fet una valoració molt bona d’una de les novetats de l’edició d’enguany, la fira Tasta’m, que va omplir l’Escorxador de maridatges de cellers anoiencs i música en directe les nits de divendres i dissabte.

www.firaigualada.cat 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.