El circuit Parcmotor acull més de 3.000 estudiants universitaris en una competició internacional d’automoció

17.11.2022

Més de 3.000 estudiants universitaris d’enginyeria d’arreu del món han competit en el disseny, desenvolupament, construcció i conducció d’un cotxe de competició monoplaça durant la 12a edició de la Formula Student Spain (FSS), una competició que ha tingut lloc al Circuit Parcmotor de Castellolí des del 29 d’agost fins al 4 de setembre.

El projecte, al qual participen futurs professionals, promou l’excel·lència acadèmica de l’enginyeria perquè abasta tots els aspectes de la indústria de l’automoció: la investigació, disseny, construcció, prova, desenvolupament, comercialització, administració i finances. Per tant, permet als estudiants formar part d’una experiència professional real, aplicant els seus coneixements teòrics a la pràctica. En relació als equips, 52 han competit amb monoplaces elèctrics i enguany s’ha comptat amb la participació de 17 vehicles totalment automatitzats (sense conductor).

Segons Ton Pons, el gerent del Circuit Parcmotor, “La Formula Student Spain ha estat un repte majúscul i complex que constata l’esperit 360º i la visió transversal de la instal·lació”.  La Formula Student, organitzada per la STA (Societat Espanyola d’Enginyers d’Automoció), amb el suport d’institucions espanyoles i empreses rellevants del sector de l’automoció i més de 300 voluntaris/es.

www.circuitparcmotor.com 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.