El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona mantindrà el seu punt de servei a Igualada

08.02.2021

El delegat del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona al Bages Berguedà i Anoia (CAATEEB), Christian Marc Huerta, i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Joan Domènech Ventura han renovat el conveni de col·laboració que permet mantenir un punt de servei per als aparelladors i arquitectes tècnics col·legiats a Igualada i la seva comarca.

Segons aquest acord, la UEA cedeix a la delegació del CAATEEB la utilització de les seves instal·lacions per desenvolupar la seva oferta formativa, i com a punt de recollida de documentació i material que la Delegació vulgui fer arribar als seus col·legiats de l’Anoia. Amb petició prèvia, els col·legiats podran disposar de despatx o sala per dur a terme reunions de treball o contactes amb clients.

Per la seva banda, la Delegació podrà publicar una columna informativa o divulgativa sobre la professió a UEA Magazine. L’acord preveu que els col·legiats al CAATEEB que formalitzin per primera vegada la seva inscripció com a socis de la UEA, tindran un descompte d’un 5 % en la quota, durant el primer any. Preveu també la representació corporativa del col·legi en la UEA, fins a la finalització d’aquest conveni, que es renovarà anualment a partir del 31 de desembre.

Des de la Unió Empresarial de l’Anoia es valora molt positivament aquesta renovació, ja que la diversitat d’entitats i col·lectius que hi formen part, fa que es generin projectes, idees i cooperacions a benefici del territori, l’empresa i els professionals. Una d’elles, és la integració del CAATEEB a la CUMA (la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat de l’Anoia), un òrgan consultor, expert en infraestructures. En aquest sentit, des de la UEA s’anima a tots els col·legiats i col·legiades a formar-hi part.

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.