El Col·legi d’Aparelladors de Barcelona mantindrà el seu punt de servei a Igualada

08.02.2021

El delegat del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona al Bages Berguedà i Anoia (CAATEEB), Christian Marc Huerta, i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Joan Domènech Ventura han renovat el conveni de col·laboració que permet mantenir un punt de servei per als aparelladors i arquitectes tècnics col·legiats a Igualada i la seva comarca.

Segons aquest acord, la UEA cedeix a la delegació del CAATEEB la utilització de les seves instal·lacions per desenvolupar la seva oferta formativa, i com a punt de recollida de documentació i material que la Delegació vulgui fer arribar als seus col·legiats de l’Anoia. Amb petició prèvia, els col·legiats podran disposar de despatx o sala per dur a terme reunions de treball o contactes amb clients.

Per la seva banda, la Delegació podrà publicar una columna informativa o divulgativa sobre la professió a UEA Magazine. L’acord preveu que els col·legiats al CAATEEB que formalitzin per primera vegada la seva inscripció com a socis de la UEA, tindran un descompte d’un 5 % en la quota, durant el primer any. Preveu també la representació corporativa del col·legi en la UEA, fins a la finalització d’aquest conveni, que es renovarà anualment a partir del 31 de desembre.

Des de la Unió Empresarial de l’Anoia es valora molt positivament aquesta renovació, ja que la diversitat d’entitats i col·lectius que hi formen part, fa que es generin projectes, idees i cooperacions a benefici del territori, l’empresa i els professionals. Una d’elles, és la integració del CAATEEB a la CUMA (la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat de l’Anoia), un òrgan consultor, expert en infraestructures. En aquest sentit, des de la UEA s’anima a tots els col·legiats i col·legiades a formar-hi part.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.