El Consell Assessor de la UEA posa de relleu els valors de l´entitat

16.02.2016

La Unió Empresarial de l’Anoia amb la voluntat de seguir treballant per millorar la competitivitat de les empreses, i alhora dinamitzar l’economia de la comarca, ha creat un nou òrgan: el Consell Assessor.

Aquest grup el formen 6 empresaris de la comarca: Francesc Seuba, de Meritem; Jordi Mercader, de Miquel y Costas; Joan Margets, de Sofamel; Josep M. Torrens, de Petromiralles; i Xavier Badia, del Gremi de Blanquers.

El Consell Assessor té per funció ajudar al president de la UEA en els grans temes de l’entitat i la comarca, oferint la seva visió i suport per tal de portar-los a terme. Els membres del Consell Assessor coincideixen en la idea que si formen part de la UEA és per que creuen en la comarca, que és el territori que els uneix, i per això es comprometen a treballar per les necessitats i les mancances. Així mateix, els empresaris estan d’acord en definir la UEA com la patronal de la comarca per que dia rere dia demostra que treballa com a lobby defensant els interessos de les empreses davant les institucions, té un alt nivell de coneixement del territori, ofereix un tracte proper amb les empreses, i treballar les necessitat i problemàtiques de les pimes de forma personalitzada i a mida.

En la primera reunió del Consell Assessor amb el president de la UEA, Blai Paco, es van abordar diversos temes com és la manca de personal professional qualificat i amb experiència en diversos sectors com el de les TIC i el del paper, entre altres. També es va parlar de la situació dels polígons de la comarca, i de la subestació elèctrica, l’eterna lluita que lidera la UEA per tal d’eliminar el rescabalament milionari que han hagut de pagar desenes d’empreses de l’Anoia.

Al llarg de la trobada, tots els membres del consell assessor van aportar les seves opinions i valoracions al respecte amb l’objectiu de començar a treballar plegats.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.