El futur de les TIC a mans de la UEA i TIC Anoia, sinèrgies i noves oportunitats per les empreses

27.01.2015

Millorar la competitivitat de les empreses, especialment en l’àmbit de les noves tecnologies, és la raó principal que ha portat a la Unió Empresarial de l’Anoia i a TIC Anoia a signar un conveni de col·laboració que permeti treballar plegats pel desenvolupament econòmic i social del sector TIC, tecnologies afins i a dur a terme una política activa en les accions que puguin beneficiar a totes les empreses de la comarca de l’Anoia en general.

Així doncs, totes dues entitats uneixen esforços per organitzar conjuntament activitats informatives, de formació i de dinamització que permetin a les empreses de noves tecnologies i també a tot el públic empresarial multisectorial beneficiar-se d’uns coneixements, unes aportacions i una formació de qualitat.

D’aquesta manera TIC Anoia passa a exercir de gremi TIC de la UEA, i així aportant un nou valor pel qual els altres gremis de la UEA que disposaran a partir d’ara d’una aproximació més dinàmica a les TIC a través de les trobades multisectorials que es preveuen. En virtut d’aquest conveni TIC anoia disposarà també de les instal·lacions de la UEA per a dur a terme els seus actes.

Per altra banda amb aquest acord de col·laboració les empreses del sector de les TIC compten, des d’ara, amb tot el bagatge, l’experiència i els contactes d’una entitat empresarial de referència com la UEA.

 

 

Altres notícies

La UEA signa un acord amb CESCE

La UEA signa un acord amb CESCE

La Unió Empresarial de l'Anoia signa un conveni amb l'empresa asseguradora Cesce per tal d’establir un vincle de col·laboració entre ambdues parts per tal que les empreses associades a la UEA puguin beneficiar-se de l’accés preferent a serveis per a la prevenció de la...

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.