El primer Programa de Direcció General Estratègic a Igualada es clausura amb bona nota

06.05.2016

El Campus Universitari va acollir divendres passat l’acte de clausura del primer Programa de Direcció General Estratègic a Igualada. Una formació organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia, amb la garantia de l’escola de negocis EADA, el suport de l’Ajuntament d’Igualada, i la cooperació del Campus Universitari.

La vintena d’alumnes del programa, entre directius i gerents de petites i mitjanes empreses de la comarca, van rebre el diploma que els acreditava l’obtenció del títol del Management Development Programme – MDP, de mans de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

El Programa es va iniciar el 6 de novembre, i al llarg del programa s’ha fet un recorregut per les diferents àrees de l’empresa facilitant als participants les eines de gestió global per augmentar i consolidar el creixement de la Pime.

Els assistents als curs van coincidir en valorar amb bona nota el Programa, tant en l’organització i els continguts, com els diferents docents que hi han participat. Van destacar haver pogut realitzar a Igualada una formació d’alt nivell directiu, i evitar haver de desplaçar-se a Barcelona. També van valorar positivament l’experiència d’haver compartit amb directius d’altres empreses els seus coneixements i sistema de treball, haver pogut portar a terme un pla estratègic com a eix vertebrador del programa, i haver-se format en un ambient excepcional.

En la celebració de l’acte de clausura del MDP, els alumnes van aplaudir la iniciativa de la UEA per tirar endavant el projecte, poder comptar amb el segell d’EADA i comptar amb les bones instal·lacions del Campus Universitari. També van agrair a l’Ajuntament d’Igualada haver donat suport a la iniciativa, haver apostat per aquest tipus de formació, i van animar a tots plegats, empresa i administració, a fer un nova edició del Programa.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.