El Somiatruites, un espai idíl·lic pels sopars d’empresa d’aquest Nadal

17.11.2022

Com cada any, el Somiatruites, organitza sopars d’empresa amb grups reduïts, en múltiples formats, en espais reservats i completament personalitzats a les necessitats de cada organització.

El restaurant compta amb diversos espais per a grups, dues sales amb capacitat per a 100 persones equipades amb tot el necessari per a qualsevol tipus de trobada o celebració, i taules centrals amb capacitat de fins a 30 comensals. I per a esdeveniments encara més especials, també disposen d’un mas en un entorn natural privilegiat, entre feixes de camps oberts a la vall de Rubió i amb vistes a tots els Pirineus.

Els xefs del restaurant, David Andrés i Zhou Mengxin, ofereixen una proposta gastronòmica d’alta qualitat, basada amb productes de proximitat. Les empreses poden optar entre un menú amb aperitius i primers, segons i postres a escollir o bé, plats i tapes per a compartir entre tots els comensals.

El Somiatruites fa anys que ofereix aquest servei a les empreses per Nadal. Fins i tot, durant els mesos de pandèmia, amb el nom de “Sopar d’empresa en sabatilles”, van oferir una versió a domicili per tal de poder celebrar, tot i les adversitats, aquest àpat que tant cohesiona i uneix els equips. El servei de reserves per aquest Nadal, estarà en marxa ben aviat i es podrà fer a través del correu info@somiatruites.eu o per telèfon al 93 803 66 26.

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.