El teixit empresarial anoienc s`obre a Catalunya

09.12.2014

Sovint la percepció que des de l’àrea metropolitana de Barcelona es té de la comarca, o el desconeixement que altres territoris catalans tenen de la realitat empresarial de l’Anoia ens obliga a haver d’explicar massa vegades la naturalesa industrial del nostre territori, de la força de les empreses que des d’una comarca castigada per l’atur treballen amb esforç, empenta i determinació per tirar endavant idees, negocis, i famílies dia a dia.

Donar visibilitat a aquesta realitat empresarial no només a la mateixa comarca sinó precisament de portes en fora, és una de les necessitats que s’ha posat com a repte la Unió Empresarial de l’Anoia i amb aquesta finalitat, ha signat un conveni amb Via Empresa, el diari empresarial de Catalunya, per donar veu a l’Anoia dins d’aquest espai de comunicació que difon la realitat empresarial del nostre país amb una mirada positiva i constructiva sobre el teixit empresarial i econòmic.

Fruit d’aquest conveni la presència de notícies empresarials i econòmiques de la comarca en aquest mitjà vertebraran la nova secció territorial “Anoia”, donant veu a empreses, projectes, idees, emprenedors, negocis, opinions, jornades, conferències, activitats… que mostraran a la resta de Catalunya l’activitat industrial i empresarial que batega, cada dia i sense descans, a l’Anoia.

Via Empresa

viaempresa.cat va néixer l’abril del 2013 amb la voluntat de proporcionar informació funcional des d’una visió constructiva que ajudés a dinamitzar el teixit productiu i empresarial de Catalunya. Busca un valor afegit més enllà de les notícies d’actualitat i és una publicació especialitzada que aposta per les pimes, segment clau del teixit empresarial català, i que es manté al marge de la política. Amb més de 113.000 usuaris únics, és un mitjà que ja ha rebut dos premis, a la Millor Nova Publicació del 2013 i el Premi Pimes 2014 al Millor Treball Periodístic.

Avantatges pels associats a la UEA

Arran del conveni de col·laboració signat la setmana passada entre el president de la UEA, Blai Paco, i Ramon Grau, el president de Tot Media, editor de Via Empresa, els associats a la Unió Empresarial de l’Anoia compten amb un 30% de descompte en les tarifes publicitàries del diari empresarial.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.