El V Meeting UEA Inquieta posarà la mirada en la resiliència en clau femenina

09.11.2021

Avui dia es parla molt de la resiliència com una de les qualitats necessàries per poder respondre als moments desafiants que estem vivint, especialment per a la dona, ja sigui en la vida privada, en l’entorn social o per desenvolupar-se en l’esfera professional. Són moltes les dones que es reconeixen aquesta capacitat de sobreposar-se i créixer davant l’adversitat i d’altres que es veuen superades pels esdeveniments, amb la pressió afegida que, com a dones, s’atribueixin certs estereotips socials que es volen satisfer.

Amb l’objectiu de posar la mirada i el focus en la resiliència des d’una vessant femenina; especialment, posant de relleu la capacitat de les dones per adaptar-se als canvis tant empresarials com socials que ha provocat la Covid-19, arriba una nova edició del V Meeting UEA Inquieta, l’acte acadèmic i social de referència de les dones empresàries, directives i/o professionals de la Catalunya Central. Aquest acte està organitzat per la comissió de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia, UEA Inquieta, que treballa per empoderar, donar visibilitat i suport a la dona directiva, professional i empresària de la comarca.

La resiliència des d’una vessant femenina

El V Meeting UEA inquieta comptarà amb una ponent de prestigi: Emma de Llanos. De Llanos és directora de diversos programes de recursos humans i professora d’EADA. És llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona amb grau de suficiència investigadora, diplomada en Gestió de Personal per EADA i certificada en LIFO. La seva trajectòria professional s’ha centrar en la consultoria i la formació acompanyant processos de desenvolupament directiu i de canvi per a empreses nacional i multinacionals. En aquesta línia, De Llanos oferirà una ponència destacant la resiliència com una qualitat a treballar i aprendre.

L’acte tindrà lloc el proper dijous dia 25 de novembre a les 19.30h al Restaurant Mas dels Vivencs de La Pobla de Claramunt. Des de la comissió de treball de la Unió Empresarial s’espera que l’esdeveniment segueixi tenint una bona acceptació i acollida. En aquest sentit, s’espera tenir una assistència d’unes 100-120 persones; fomentat a la vegada, l’intercanvi de coneixements, però també, el networking entre les persones assistents en un entorn distès, ja que un dels altres objectius d’aquesta comissió de treball és seguir impulsant accions i espais de relació de negoci i de trobada per a totes les empreses de la comarca.

El preu d’entrada del V Meeting és de 25€ sòcies i 35€ no sòcies. Les inscripcions es poden fer a través de la web de la UEA: www.uea.cat o per correu electrònic a ueainquieta@uea.cat. L’acte està obert tant per a homes com per a dones. Enllaç de les inscripcions: https://cutt.ly/LTykQUs

La presentació del V Meeting UEA Inquieta ha comptat amb Aïda Torrens, membre de la comissió de treball i Paula Arias, gerent i secretària general de la UEA.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.