El VI Meeting UEA Inquieta posarà l’accent en l’empoderament femení en el món de les vendes

03.10.2022

La reconeguda i experta en vendes i estratègia comercial en l’àmbit internacional, Mònica Mendoza serà la ponent convidada del VI Meeting UEA Inquieta, l’acte acadèmic i social de referència de les dones empresàries, directives i/o professionals de la Catalunya Central.

El Meeting està organitzat per la comissió de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia, UEA Inquieta, que té per objectius empoderar, posicionar i donar visibilitat a la dona directiva, empresària i professional de la comarca. Però a la vegada, la comissió també treballa per oferir espais i escenaris perquè es puguin generar sinergies, col·laboracions i fer xarxa entre les persones que assisteixen als diversos actes i accions que es generen i s’organitzen.

L’empoderament femení en el món de les vendes

El VI Meeting UEA Inquieta tindrà lloc el proper dijous dia 27 d’octubre de 2022 al Restaurant Mas dels Vivencs de La Pobla de Claramunt. Amb “L’empoderament femení en el món de les vendes”, Mònica Mendoza posarà llum en com vendre des d’una perspectiva femenina; especialment, en un àmbit laboral que tradicionalment ha sofert una gran disparitat de gènere i que ha estat fortament representada per homes. A través d’aquesta ponència, s’explicaran nous mètodes i estratègies, especialment, per tenir una venda eficaç i eficient; empoderant a la vegada, a la persona responsable d’aquesta tasca a l’empresa.

VI Meeting UEA Inquieta

S’espera tenir una assistència d’unes 100-120 persones; fomentat a la vegada, l’intercanvi de coneixements, però també, el networking entre les persones assistents en un entorn distès. El preu d’entrada del VI Meeting és de 35€ socis i 45€ no socis de la Unió Empresarial de l’Anoia, i hi inclou l’accés a l’esdeveniment, la ponència i un sopar a peu dret. L’acte està obert a tothom que vulgui participar-hi. Les inscripcions es poden fer a través de la web de la UEA: www.uea.cat o per correu electrònic a ueainquieta@uea.cat. Enllaç de les inscripcions: https://cutt.ly/0VCE25l

L’esdeveniment compta amb el patrocini de les empreses MGC Mútua, Servisimó, Sumex; amb la col·laboració del celler Pla de Morei i el suport de l’Institut Català de les Dones i el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Més informació

Mònica Mendoza és una de les conferenciants més sol·licitades en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes. Està inclosa en el top 100 speakers segons la prestigiosa agència Thinking Heads; és llicenciada en psicologia per la UAB, Programa de Direcció de Vendes per EADA i Programa de Creixement d’Empreses per IESE. En l’actualitat, exerceix com a conferenciant, consultora i formadora.

 

 

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.