Els agents immobiliaris es formen sobre les noves normatives que afecten al sector en una jornada a la UEA

15.03.2018

La sectorial dels Agents Immobiliaris de la Unió Empresarial de l’Anoia va organitzar una jornada informativa sobre les noves normatives que afecten al sector, en concret, es van analitzar les novetats de contractació i venda immobiliària introduïdes pel llibre VI del Codi Civil Català, els aspectes pràctics de la sentencia d’11 de maig de 2017 sobre la liquidació de les plusvàlues en la compravenda d’immobles i les novetats processals introduïdes en els últims anys en els desnonaments per manca de pagament i la seva incidència pràctica per els propietaris. Les ponències van anar a càrrec del notari Carlos Jimenez Fueyo i de Rosalia Marcet, Advocada .

Aquesta modalitat de píndoles formatives tindrà continuïtat al llarg d’aquest any amb l’objectiu que els agents immobiliaris de la comarca no hagin de desplaçar-se fora per formar-se en els aspectes relacionats amb el seu sector.

A la jornada hi va assistir un bon nombre d’agents immobiliaris de la Comarca de l’Anoia que des de fa dos anys s’han unit sota el paraigua de la UEA amb l’objectiu de donar visibilitat i promoció de manera conjunta el sector, treballar i col·laborar en projectes comuns i a la vegada oferir garanties als consumidors en el compliment dels requisits legals establerts.

Un dels projectes més visibles de la sectorial ha estat la publicació de L’espai immobiliari de l’Anoia, la revista immobiliària de l’anoia creada amb l’objectiu de transmetre als seus lectors transparència, rigorositat, i oferir les màximes garanties i confiança en el moment de compra o lloguer d’ un habitatge.

 

Altres notícies

Subscriu-te a la UEA Magazine, publicació electrònica periòdica amb informació sobre l’actualitat empresarial de la comarca.